• Newbie
N / A Plastična kutija za tkivo Kuhinja dnevni boravak Simulacija rattan tkiva za skladištenje kutije za pohranu toaleta u kupaonici
zoom_in

N / A Plastična kutija za tkivo Kuhinja dnevni boravak Simulacija rattan tkiva za skladištenje kutije za pohranu

KM 64.00

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

Plastifikacija materijala, kvaliteta proizvoda je superiorna, izdržljiva Jednostavan i elegantan stil, u kombinaciji sa uzorkama tkanja od ratana, jakim i izdržljivim ;. Pogodno za toalet, kupatilo, hotel itd. Donja ploča je odvojiva, lako se sastavlja i rastavljaju ,. Zaista jedinstven i prekrasan poklon za sve prilike, može se dati kao smisleni poklon za kolege ili rođake prijatelja. Opišite : plastifikatura materijala, kvaliteta proizvoda je superiorni, izdržljivi i elegantni stil, u kombinaciji s uzorom od ratana, snažnim i izdržljivim; pogodnim za toalet, kupatilo, hotel itd. , Zaista jedinstven i prekrasan poklon za sve prilike mogu se dati kao smisleni poklon za kolege prijatelja ili rođaka. Specifikacija : Veličina : 13 * 12,5 * 5cmmaterijal : pppackage uključuje : 1 * tkivo zapis : Molimo vas da dovedite 1-2cm greške zbog Ručno mjerenje, provjerite da ne smetate prije nego što naručite razliku između različitih monitora, slika možda ne odražava stvarnu boju predmeta. Praktički i elegantan držač papirnog kutija tkiva pruža vam jednostavan način za skladištenje tkiva i Držite ih uredno i iz vida, kako biste napravili svoju sobu uredno i stilski.

size:
13*12.5* 5cm
Material:
PP
Package Includes:
1*Tissue Box
note:
Please allow 1-2cm errors due to manual measurement, make sure that you do not mind before you order.:
Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item.:
Practical and stylish tissue paper box holder provides you an easy way to store tissues and keep them tidily and out of sight, so as to make your room look neat and stylish. :

Izbor kupca..