• Newbie
DMUNIZ ručni ručni ručnik ručnik ručnik ručnika, ručnik za kupatilo četkica četkica od nehrđajućeg čelika zidni nosač ručnika
zoom_in

DMUNIZ ručni ručni ručnik ručnik ručnik ručnika, ručnik za kupatilo četkica četkica od nehrđajućeg čelika zidni

KM 1.67

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

Ručni bar [materijali] izrađen od, hrđeotngng i izdržljiv Jezi u vlažnom okruženju i dugog radničkog vijeka. [Dosta prostora] Visok i nizak dizajn s tri bara, može objesiti višeslojne ručnike i kupaonski pribor, veliki razmak ručnika, prozračan i lagan za sušenje, može efikasno smanjiti rast. [Lako za čišćenje] Upotreba skrivenog vijčanog dizajna, procesa crtanja površine, glatka i otporna na habanje, otporna na dnevne ogrebotine. Samo obrišite ga vlažnom krpom. [Jednostavan za instaliranje] Instalacija na zidu, svi dodaci su uključeni u paket, pogodan za većinu zidova.Vrćeno za kupaonicu, kuhinju, dnevni boravak itd. [Široko korišteno] Može objesiti i organizirati ručnike za lica, ručnike za kupanje i odjeću, savršenu za bilo gdje u kući ili praonicu, terase, ured, hoteli i banje u kojima je potrebna ručnik. Ručni bar [materijali] izrađen od, hrđeotngng i izdržljiv. Jezi u vlažnom okruženju i dugog radničkog vijeka. [Dosta prostora] Visok i nizak dizajn s tri bara, može objesiti višeslojne ručnike i kupaonski pribor, veliki razmak ručnika, prozračan i lagan za sušenje, može efikasno smanjiti rast. [Lako za čišćenje] Upotreba skrivenog vijčanog dizajna, procesa crtanja površine, glatka i otporna na habanje, otporna na dnevne ogrebotine. Samo obrišite ga vlažnom krpom. [Jednostavan za instaliranje] Instalacija na zidu, svi dodaci su uključeni u paket, pogodan za većinu zidova.Vrćeno za kupaonicu, kuhinju, dnevni boravak itd. [Široko korišteno] Može objesiti i organizirati ručnike za lica, ručnike za kupanje i odjeću, savršenu za bilo gdje u kući ili praonicu, terase, ured, hoteli i banje u kojima je potrebna ručnik. Troslojnik ručnik za ručnik s tri sloja, veliki prostor, veliki kapacitet za pohranu, zamiješan dizajn, ventiliran i jednostavan za sušenje, smanjuje uzgoj za uzgoj - ovo se ugradnju ne može oštetiti, čak i u vlažnom kupaonici . Proces idrav-to je s crtanjem, izgleda lijepo i lako čišćenje i održavanje, izgleda novo jednostavno jednostavno čisto. I javno i privatno mjesto.Specifikacija : -Name : držač ručnika-materijal : Crtanje od nehrđajućeg čelika : Metoda instalacije na zid : Uključen na zidni otvor za ugradnju : 1 x ručnik 1 x-na jedan regal za ručnike je Uključeni i drugi ukrasni predmeti nisu uključeni.

-Name:
Towel Holder-Material
If You Have Any Questions About This Product, Please Contact Us and We Will Reply You Within 24 Hours. Buy with Confidence. :

Izbor kupca..