• Newbie
Prijenosni Gamepad zaštitni slučaj za PS5 Game Controller Black EVA prijenosni Gamepad zaštitni slučaj za PS5 Game Controller Storage Bag Simple Carry Bag
zoom_in

Prijenosni Gamepad zaštitni slučaj za PS5 Game Controller Black EVA prijenosni Gamepad zaštitni

KM 0.67

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

Prijenosni zaštitni slučaj za gamepad Visokokvalitetni EVA materijal, otporan na udarce i pad, pruža potpunu zaštitu za vaš kontroler igre. Zaštitni slučaj za PS5 game kontroler. Lagan, kompaktan i jednostavan za nošenje, može se nositi u torbi, ruksaku ili koferu. Prijenosni zaštitni slučaj za gamepad. Praktični dizajn sa zatvaračem, izdržljivim izgledom i mekom unutrašnjom strukturom, jednostavan za preuzimanje i postavljanje kontrolera igre. Torba za čuvanje ps4 game controller. Siguran i pouzdan za zaštitu vašeg omiljenog kontrolera igara od sudara i ogrebotina. PS5 torba za skladištenje dizajnirana za PS5/PS4/Xbox One/Switch / Xbox 360 kontroler za igre sa odličnom zaštitom. Prijenosni zaštitni slučaj za gamepad. Visokokvalitetni EVA materijal, otporan na udarce i pad, pruža potpunu zaštitu za vaš kontroler igre. Zaštitni slučaj za PS5 game kontroler. Lagan, kompaktan i jednostavan za nošenje, može se nositi u torbi, ruksaku ili koferu. Prijenosni zaštitni slučaj za gamepad. Praktični dizajn sa zatvaračem, izdržljivim izgledom i mekom unutrašnjom strukturom, jednostavan za preuzimanje i postavljanje kontrolera igre. Torba za čuvanje ps4 game controller. Siguran i pouzdan za zaštitu vašeg omiljenog kontrolera igara od sudara i ogrebotina. PS5 torba za skladištenje dizajnirana za PS5/PS4/Xbox One/Switch / Xbox 360 kontroler za igre sa odličnom zaštitom. Visokokvalitetni EVA materijal, zaštita od klizanja i pada pružaju potpunu zaštitu za vaš kontroler igre. Lagan, kompaktan i jednostavan za nošenje, može se nositi u torbi, ruksaku ili koferu. Praktični dizajn sa zatvaračem, izdržljivim izgledom i mekom unutrašnjom strukturom, jednostavan za preuzimanje i postavljanje kontrolera igre. Siguran i pouzdan za zaštitu vašeg omiljenog kontrolera igara od sudara i ogrebotina. Dizajniran za PS5/PS4/XBOX One/SWITCH / XBOX 360 Game controller, sa odličnom zaštitom. Specifikacija : Stanje : 100% potpuno novo vrsta artikla : torba za skladištenje za PS5 materijal : EVA Boja : Crna težina : cca. primjenjivi model : za PS5, za PS4, za XBOX One, za Switch, za XBOX 360 Game controller box sadržaj : 1 x torba za pohranu. Molimo dozvolite grešku od 1-3 cm zbog ručnog mjerenja. Hvala na razumijevanju. Monitori nisu kalibrirani isto, boja predmeta prikazane na fotografijama može se neznatno razlikovati od stvarnog objekta.

Condition:
100% Brand New
Item type:
storage bag for PS5 material
Applicable model:
for PS5, for PS4, for XBOX One, for Switch, for XBOX 360 game controller
Box contents:
1 x storage bag. :
Note:
1. Please allow 1-3 cm error due to manual measurement. Thank you for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, the colour of the item shown in the photos may differ slightly from the actual object. Please take the real one as standard. :

Izbor kupca..