• Newbie
ShanTa Console Game Pribor, trajni prijenosni tipki kontrolera zamijeni komplet Jednostavna instalacija za popravke dijelova
zoom_in

ShanTa Console Game Pribor, trajni prijenosni tipki kontrolera zamijeni komplet Jednostavna instalacija

KM 36.95

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

[Savršena zamjena] može se lako i brzo zamijeniti u bilo kojem trenutku Uklanjanje originalnog i zamjena ga novim. [Bolja kontrola] Sa dizajnom, ovi za tipke za regulatore pružaju bolju kontrolu. [Metalni materijal] Izrađen od metalnog materijala koji možete dugo zadržati i raditi potpuno isto kao i originalni tip gumb. [Podesiva visina] Savršeno uklapanje za kontroler s podesivom visinom, zamijenite stare ili neispravne originalne tipke. [Pločasti tasteri] Tasteri mogu lebdjeti kada se igrate i pogodni za vas da nosite odvojive hvataljke palca. [Savršena zamjena] može se lako i brzo zamijeniti u bilo kojem trenutku. Uklanjanje originalnog i zamjena ga novim. [Bolja kontrola] Sa dizajnom, ovi za tipke za regulatore pružaju bolju kontrolu. [Metalni materijal] Izrađen od metalnog materijala koji možete dugo zadržati i raditi potpuno isto kao i originalni tip gumb. [Podesiva visina] Savršeno uklapanje za kontroler s podesivom visinom, zamijenite stare ili neispravne originalne tipke. [Pločasti tasteri] Tasteri mogu lebdjeti kada se igrate i pogodni za vas da nosite odvojive hvataljke palca. Savršeno uklapanje za kontroler s podesivom visinom, zamijenite stare ili neispravne originalne tipke. Sa dizajnom palca, ovi za tipke za regulatore pružaju bolju kontrolu. Gumbi mogu plutati kada se igrate i pogodni ste da biste nosili odvojive hvataljke. Napravljen od metalnog materijala koji možete dugo zadržati i raditi potpuno isto kao i originalni tipki set. Mogu se lako i brzo zamijeniti u bilo kojem trenutku. Uklanjanje originalnog i zamjena s novim. Kako koristiti : Instaliranje i upotrebu. Vrsta predmeta : Kontroler Button Material : Metal + Silikonski Appticable proizvod : za kontroler Lista paketa : 6 x kontroler Button20 x Metal Button4 x Magnetic Button4 x Magnetic Button4 X ROD1 X odvijač1 x Storage Bag Note : Ovaj proizvod je rezervni dio Gamepad-a. Lako je instalirati. Može se koristiti nakon uklanjanja izvornog i zamjene ga novim.

Item Type:
Controller Button
Material:
Metal + Silicone
Applicable Product:
For Controller
Package List:
6 x Controller Button:
20 x Metal Button:
4 x Magnetic Button:
1 x Press Rod:
1 x Screwdriver:
1 x Storage Bag:
Note:
This product is a spare part of the gamepad. It is easy to install. It can be used after removing the original one and replacing it with a new one. :

Izbor kupca..