• Newbie
Teniski regulator igre, 2 Teniski reketi Poboljšajte igranje Igranje Sportski pribor Lagan ergonomski hvataljci sa ručnim remenom za igru
zoom_in

Teniski regulator igre, 2 Teniski reketi Poboljšajte igranje Igranje Sportski pribor Lagan ergonomski hvataljci

KM 19.94

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

Ergonomija : za prekidač Teniski reket kompatibilan je sa svim teniskim igrama, a ergonomski dizajnirani teniski reket će donijeti više interakcije na vašu tenisku igru Dizajn lagane težine : Teniski reket za prekidač je lagan i neće dodati previše težine, ali će vam omogućiti da realistički uživate u igri. Uživajte u reket igarama : sa 2 komada za prekidač teniski reketi, možete se igrati sa svojom djecom, prijateljima i porodicom i uživati ​​u svim igrama za reket dostupne na platformi za prekidače. Poboljšano igralište : Teniski reket Grip za prekidač poboljšava iskustvo igranja i donosi više zabave vašim igrama, baš kao i prava reketa. Uz ručni remen : Teniski kontroler igara dolazi s ručnim remenom koji se pričvršćuje na zglob da bi igrali igre lakše, dajući vam najbolje iskustvo igre. Ergonomija : za prekidač Teniski reket kompatibilan je sa svim teniskim igrama, a ergonomski dizajnirani teniski reket će donijeti više interakcije na vašu tenisku igru. Dizajn lagane težine : Teniski reket za prekidač je lagan i neće dodati previše težine, ali će vam omogućiti da realistički uživate u igri. Uživajte u reket igarama : sa 2 komada za prekidač teniski reketi, možete se igrati sa svojom djecom, prijateljima i porodicom i uživati ​​u svim igrama za reket dostupne na platformi za prekidače. Poboljšano igralište : Teniski reket Grip za prekidač poboljšava iskustvo igranja i donosi više zabave vašim igrama, baš kao i prava reketa. Uz ručni remen : Teniski kontroler igara dolazi s ručnim remenom koji se pričvršćuje na zglob da bi igrali igre lakše, dajući vam najbolje iskustvo igre. Ergonomija : za prekidač Teniski reket kompatibilan je sa svim teniskim igrama, a ergonomski dizajnirani teniski reket će donijeti više interakcije na vašu tenisku igru. Uživajte u reket igarama : Sa 2 komada za prekidač teniski reketi, možete se igrati sa svojom djecom, prijateljima i porodicom i uživati ​​u svim igrama za reket dostupne na platformi za prekidače. Uz ručni remen : Teniski kontroler igara dolazi s ručnim remenom koji se pričvršćuje na zglob da bi igrali igre lakše, dajući vam najbolju iskustvo igre. Dizajn lagane težine : Teniski reket za prekidač je lagan i neće dodati previše težine, ali omogućit će vam da realističniji uživate u igri.

Item Type:
For Switch Tennis Racket
Material:
ABS
Function:
For Switch Tennis Racket
Scope Of Application:
For Switch Game Controller
How to Use:
Install and use:
Package List:
4 x Tennis Racket Accessory:
2 x Hand Strap:
Note:
When using this tennis racket, make sure to leave enough space around you to avoid accidentally hitting any person or object nearby.:

Izbor kupca..