• Newbie
Nologo AR Sadqw2Pcs kauč Guard Pet Cat grebanje kandža Protector Guard Mat mačke grebanje Post namještaj Sofa kandža Protector jastučići za sofu
zoom_in

Nologo AR Sadqw2Pcs kauč Guard Pet Cat grebanje kandža Protector Guard Mat mačke grebanje Post namještaj Sofa

KM 9.75

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

Ova mačka sofa zaštita od grebanja, koja se naziva i zaštitnik namještaja za sofu, može zaštititi unutrašnju dekoraciju, vrata, sofe, paravane i proizvode od drveta i spriječiti da se mačje kandže povrijede od grebanja Industrijska prozirna vinilna ljepljiva podloga osjetljiva na pritisak je jednostavna za korištenje i bezopasna za namještaj. Real : PLASTICType : Cats Item specificsparametri : značajan : PVCSpecification : oko 23*46cmkarakteristike : ovaj štitnik za mačju sofu protiv grebanja, koji se naziva i zaštitnik namještaja za sofu, može zaštititi unutrašnju dekoraciju, vrata, sofe, paravane i proizvode od drveta i spriječiti da se mačja kandža zaboli od grebanja.Industrijski razred debljine transparentan vinil pritisak sensible adhezivna podloga je jednostavan za korištenje i bezopasan za namještaj.

 around 23*46cm :
Features:
This cat sofa anti-scratching guard, also called the sofa furniture protector, can protect the interior decoration, doors, sofas, screens and wood products and prevent the cat's claw from getting ache from the scratching. :
The industrial grade thick transparent vinyl pressure sensible adhesive backing is easy to use and harmless to the furniture. :

Izbor kupca..