• Newbie
Baoblaze kutija za smeće za mačke otvorena Gornja ladica za kućne ljubimce izdržljiva toaletna posteljina za mačiće protiv prskanja ladica za mačje nosiljke visoka strana za sve vrste nosiljke za mačke, siva
zoom_in

Baoblaze kutija za smeće za mačke otvorena Gornja ladica za kućne ljubimce izdržljiva toaletna posteljina

KM 34.40

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

【Open Top】otvorena gornja ladica za kućne ljubimce omogućava vam da lako pratite ponašanje mačaka, pratite vrijeme čišćenja i povećava cirkulaciju vazduha 【Visoke strane】uokvirena kutija za otpatke ima više strane koje stvaraju zaštitu koja sprječava prskanje mačjeg peska i daje vam uredan prostor i kućno okruženje. 【Kvalitetan materijal】 kutija za smeće za mačke izrađena od visokokvalitetnog PP materijala, glatka površina, otporna na pad, nije laka za oštećenje, može se koristiti dugo vremena. 【Razumnopraktično】otvorena tava za mačiće sa dizajnom vrata sa strane od 15 cm, mačići i mačke s kratkim nogama također mogu lako ući i izaći. 【Lako se čisti】visoka Jednostrana kutija za mačke sa glatkim unutrašnjim zidom, jednostavna struktura, lako se čisti tava za nošu za mačiće. jednostavan za kretanje i višekratnu upotrebu. Opis : - 【Open Top】otvorena gornja ladica za kućne ljubimce omogućava vam da lako pratite ponašanje mačaka, pratite vrijeme čišćenja i povećava cirkulaciju vazduha. - 【Visoke strane】uokvirena kutija za otpatke ima više strane koje stvaraju zaštitu koja sprječava prskanje mačjeg peska i daje vam uredan prostor i kućno okruženje. - 【Kvalitetan materijal】 kutija za smeće za mačke izrađena od visokokvalitetnog PP materijala, glatka površina, otporna na pad, nije laka za oštećenje, može se koristiti dugo vremena. - 【Razumno i praktično】otvorena posuda za mačiće sa dizajnom vrata sa strane od 15 cm, mačići i mačke s kratkim nogama također mogu lako ući i izaći. - 【Lako se čisti】visoka Jednostrana kutija za mačke sa glatkim unutrašnjim zidom, jednostavna struktura, lako se čisti tava za mačiće. jednostavan za kretanje i višekratnu upotrebu.Specifikacija : - materijal : tabela veličine PPSize : 64.11inchpackage uključuje : 1 vodič za nosiljku za mačke Napomena : Molimo dopustite malo grešaka zbog ručnog mjerenja i različitih monitora.Imamo dugogodišnje iskustvo u prodaji robe online, fokusirani smo na pružanje najboljih proizvoda i usluga korisnicima.

- Material:
PP
Size Chart:
64.2cmx45.3cmx33.3cm/25.28inchx17.83inchx13.11inch :
Package Includes:
1 Cat Litter Box Tray :
Please allow slightly errors due to manual measurement and different monitors. :
We have many years of experience in selling merchandise online, we are focus on providing best product and service to customers. :

Izbor kupca..