• Newbie
TWDYC slatka mačka mačke Drvo igračke sa loptom grebalica Poruke za mačke Kitten penjanje Drvo mačke igračka
zoom_in

TWDYC slatka mačka mačke Drvo igračke sa loptom grebalica Poruke za mačke Kitten penjanje Drvo

KM 141.70

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

Platforma u obliku kandži cats, jedinstveni oblik platforme u obliku kandži cats, omogućava mačkama da uživaju u igri od 360° bez mrtvih stopala Stabilno kao planina Tai, dno je podržano sisalnim užetom velikog prečnika omotanim oko stuba, koji štiti od bezbednog igranja i takođe igra ulogu brušenih kandži. Mekan i udoban, materijal za dlačice, izdržljiv i nije jednostavan za piling, mekan i udoban, ne boli kosu. Lako se instalira, može se sastaviti sam, a instalacija se može završiti za 10 minuta. Dozvolite razliku od 1-3 cm zbog ručnog mjerenja i male varijacije boja za različita podešavanja ekrana. Naziv proizvoda : multifunkcionalni Cats Climbing Frame Material : juta sisal, plišana tkanina, blanjana ploča sezona : sve sezonespecifikacija : visoka 45 cm široka 36 cm težina : 2,9 kg platforma u obliku kandži cats, jedinstveni oblik platforme u obliku kandži cats, omogućava mačkama da uživaju u igri od 360° bez mrtvih stopala.Stabilno kao planina Tai, dno je podržano sisalnim užetom velikog prečnika omotanim oko stuba, koji štiti od bezbednog igranja i takođe igra ulogu brušenih kandži.Mekan i udoban, materijal za dlačice, izdržljiv i nije jednostavan za piling, mekan i udoban, ne boli hair.It lako se instalira, može se montirati sam, a instalacija se može završiti za 10 minuta.Zbog razlike između različitih monitora, slika možda neće odražavati stvarnu boju predmeta.

high 45CM wide 36CM:
Weight:
2.9KG
The cats claw-shaped platform, the unique cats claw-shaped platform shape, allows cats to enjoy 360° play without dead feet.:
Stable as Mount Tai, the bottom is supported by a large-diameter sisal rope wrapped around the column, which protects the from playing safely and also plays the role of grinding claws.:
Soft and comfortable, lint material, durable and not easy to pilling, soft and comfortable, not hurting hair.:
It is easy to install, it can be assembled alone, and the installation can be completed in 10 minutes.:
Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. :

Izbor kupca..