• Newbie
Kostim za kućne ljubimce Noć vještica mačka šišmiš kostim pas šišmiš Odjeća bijela crna krila šišmiša pet Cosplay kostimi za male mačke štenad Psi, Dodaci za oblačenje mačaka Halloween Party dekoracije za kućne ljubimce
zoom_in

Kostim za kućne ljubimce Noć vještica mačka šišmiš kostim pas šišmiš Odjeća bijela crna krila šišmiša pet Cosplay

KM 3.74

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

Dizajn vampirskog šišmiša : kostim za kućne ljubimce za Noć vještica dizajniran je sa cool krilima šišmiša, odvedite svoje ljubimce na hallloween zabavu sa ovim krilima šišmiša i uhvatite poglede drugih ljudi Jedna veličina za sve : Veličina kostima krila šišmiša je podesiva, obim vrata : 12,6-15,4 inča, obim grudi : 15,4-18,9 inča. Velcro dizajn za trake za pričvršćivanje vrata i grudi čini veličinu podesivom, praktičnom i fleksibilnom, pogodnom za većinu mačaka i štenaca. Udoban materijal : Krilo šišmiša je napravljeno od filcane tkanine debljine 4 mm kako bi se zadržao oblik šišmiša dugo vremena, izdržljivo i bez odmrzavanja, takođe se vrlo lako čisti. Lagana i meka tkanina od filca čini vaše krznene bebe udobnim za nošenje, bez osjećaja za suzdržanost. Pogodan za nošenje i skidanje : slatki kostim krila šišmiša ima dva filcana kaiša, svi zatvarači su dizajnirani sa magičnom trakom, gore navedeno nošenje na vratu, dole nošenje na grudima, što je pogodno za podešavanje odgovarajuće veličine za mačke ili štene, lako nositi i skinuti. Pogodno za više prilika : savršen izbor za festivale vaših kućnih ljubimaca ili svakodnevno nošenje. Smiješna krila šišmiša odlična su za zabavu za Noć vještica, maskenbal, kostimiranu zabavu, rođendanske zabave ili bilo koje druge događaje. Odličan poklon za vašeg ljubimca. Specifikacija : materijal : meka tkanina od filca od 4 mm Veličina : 22,63 * 8,66 inča Boja : Crno-bijela udobna za nošenje : lagan i mekan materijal čini ga udobnim za nošenje vašim ljubimcima, dizajn čičak trake je pogodan za nošenje i poletanje. Cool kostim za kućne ljubimce : kada vaš ljubimac obuče ovaj kostim krila šišmiša, oni će postati cool i misteriozni i privući više pažnje. Napomene : da biste izbjegli neprikladnu veličinu, molimo izmjerite veličinu vašeg ljubimca prije nego što naručite. Paket uključuje : 1 × krila šišmiša za kućne ljubimce.

Material:
soft 4mm felt cloth
Size:
22.63*8.66inch
Color:
black and white
Comfortable to wear:
lightweight and soft material makes it comfortable for your pets to wear, velcro design is convenient to wear and take off.
Cool pet costume:
when your pet wears this bat wings costume, they will become cool and mysterious and attract more attention.
Notes:
to avoid inappropriate size, please measure your pet's size before place an order.
Package includes:
1 × pet bat wings

Izbor kupca..