• Newbie
Cat Cave Bed | meka kopanje pećina za mačke,Triangle Cat Bed smirivanje & amp; udoban pokriveni jastuk za spavanje za Cuddlers i Burrowers / 5384
zoom_in

Cat Cave Bed | meka kopanje pećina za mačke,Triangle Cat Bed smirivanje & amp; udoban pokriveni

KM 0.33

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

?【Kvalitetan materijal】pećinski krevet za kućne ljubimce napravljen od striktnog izbora Arktičkog flisa i pp pamučnih materijala visoke elastičnosti osiguravaju dužu upotrebu i udobnost i mogu se koristiti dugo vremena ?【Dizajn otvaranja pećine】krevet za mačje pećine pruža udoban prostor za kućne ljubimce jer je opremljen trouglastim dizajnom otvaranja pećina i omogućava kućnom ljubimcu da se popne unutra. ?【Potpuno funkcionalan dizajn】opremljen dizajnom za više performansi, prekrivenim krevetom za mačke učinit će da se vaš ljubimac osjeća toplim i sigurnim i može se koristiti kao krevet, madrac, torba za spavanje ili čak zaštitni poklopac za kućne ljubimce na sofi. ?【Pogodan za nošenje】pseća pećina, lagana i pogodna za nošenje tokom putovanja, vrlo je zgodna za transport i laka za nošenje u automobilu. ?【Antiskid dizajn】obezbeđujući neklizajuće dno, krevetna pećina za mačke drži pseći krevet na mestu za lako postavljanje na pločice i drvene podove kod kuće i omogućava vašem ljubimcu da ga uhvati kada želi. Dobrodošli na konsultacije. Krevet za mačke sa toplim i mekanim materijalom. Zaštita životne sredine PP pamuk i arktičko runo. Neće pasti kosa i može se prati u mašini. Ovaj ručno izrađeni krevet za mačke može se koristiti na nekoliko načina. Prvenstveno, krevet za kućne ljubimce funkcioniše kao udobna pećina za mačke, ali ga možete i spljoštiti i pretvoriti u podstavljenu prostirku za mačke. Pećinski krevet za kućne ljubimce čini da se vaš ljubimac osjeća sigurno. Mačji krevet za spavanje je takođe veoma udoban i dovoljno topao da vaš ljubimac spava u jesen i zimu. Posebno mačke vole.Specifikacija : naziv : pokriveni krevet za mačke materijal : Arktičko runo + visoka elastičnost PP pamuk veličina : 45 * 45cm / 17,71 in Style : siva, Azurna, kamila, ružičasta, ružičasta Pakovanje : OPP upotreba : toplo za kućne ljubimce lista proizvoda : pokrivena mačka*1 napomene : 1. Zbog svetlosnih efekata i slikanja uglova, postoji razlika u boji u proizvodu, Molim vas razumite. Usled ručnog merenja, postoji tolerancija u veličini proizvoda.

Name:
Covered Cat Bed
Material:
Arctic fleece + high elasticity PP cotton
Size:
45*45cm/17.71in
Style:
gray, azure, camel, pink, pink
Packing:
OPP bag
Use:
Pet warmth
Product List:
Covered Cat Bed*1:
Notes:
1. Due to the lighting effects and taking picture angles, there is a colour difference in the product, please understand.:
2. Due to manual measurement, there is a tolerance in the product size. :

Izbor kupca..