• Newbie
NSDRBX Samočisteća kutija za smeće za mačke, potpuno zatvorena sklopiva automatska kutija za smeće za mačke s dvostrukim vratima, nosila za mačke s dvostrukim vratima, naprijed i prema gore za smanjenje mirisa.
zoom_in

NSDRBX Samočisteća kutija za smeće za mačke, potpuno zatvorena sklopiva automatska kutija za smeće za mačke s

KM 40.50

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

[Dizajn dvostrukih vrata] : jedinstveni dizajn dvostrukih vrata, briga za mačiće i zadovoljava potrebe rasta mačaka i pruža sigurniju garanciju za kućne ljubimce [Dizajn koji zagrijava srce] : otvorite prozor na vrhu, pratite prirodu koja skače mačke, vježbajte zabavu mačaka, pronađite inspiraciju iz držanja za skakanje mačaka, slobodne prirode. [Pedala za pijesak] : pedala za pijesak s gornjim ulazom, dvostruki pojas za kontrolu pijeska, kako bi kućnim ljubimcima dali čist dom, kućni ljubimci žive udobno i sretni. [Svež i čist miris] : filc od aktivnog uglja, apsorbuje neobičan miris, održava svež vazduh u kutiji za otpatke i kućnom okruženju. [Pogodnost] : dvostruka vrata se sklapaju, otvaraju pogled za čišćenje mačjeg peska, sa padajućom pedalom za pesak na vrhu, dvostrukom kontrolom peska i čistom kućom sa stubovima. Prema životnim navikama mačke, ona simulira divlje životno okruženje mačke i u potpunosti oslobađa prirodu mačke. To nije samo kutija za otpatke, to je zabavna igra koja omogućava mački da iskusi jurnjavu i skrivanje. Filc aktivnog uglja na repu može da apsorbuje neobičan miris i održava svež vazduh u kutiji za otpatke i kućnom okruženju. Koristeći ABS inženjersku plastiku i PP smolu, materijal je deblji i izdržljiviji, prirodan i ekološki prihvatljiv. Jedinstveni dizajn dvokrevetnih vrata, briga za mačiće i zadovoljavaju potrebe mačaka odrastanja. Sklopiva vrata sa dvostrukim otvaranjem mogu se potpuno otvoriti, bez ćorsokaka u svim smjerovima, lako se čiste, štede vrijeme i štede rad. Vrhunska pedala za pijesak koja pada, dvostruki kaiš otporan na pijesak, također lopata izmet, čist dom, dizajn bočnih vrata, briga za mačiće i čist bočni ulaz.Specifikacija : Veličina : 459 * 549 * 492mmcolor : gray Fabric : inženjering plastic Style : dvostruka vrata se mogu otvoriti primjenjivi objekti : mali i srednji kućni ljubimci paket sadrži : 1x kutija za otpatkeako imate bilo kakvih pitanja, slobodno nas kontaktirajte putem e-pošte, a naš tim će vas kontaktirati putem e-pošte u roku od 24 sata.

Size:
459*549*492mm
color:
gray
Fabric:
Engineering plastic
Style:
Double doors can be opened
Applicable objects:
small and medium pets
The package contains:
1x litter box :
If you have any questions, please feel free to contact us via email, and our team will contact you via email within 24 hours. :

Izbor kupca..