• Newbie
Columbia muški džemper vrijeme sa punim patentnim zatvaračem
zoom_in

Columbia muški džemper vrijeme sa punim patentnim zatvaračem

KM 23.40

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

100% poliester Zatvaranje zatvarača. Mašinsko Pranje. CHILL in the AIR : kada prognoza izgleda hladno, bacite ovo napravljeno glatko pletivo neophodno ili sloj za dodatnu toplotu kada zaista postane hladno. Meki stil : napravljen za meku udobnost, ovo je trosezonska jakna koja pruža topli stil u šumi, u kampu ili se samo vraća na vikend palubu. Sigurno skladište : treba li vam mjesto za ličnu kartu, ključ ili kartu za kartu? Osigurajte ga u džep na prsima sa patentnim zatvaračem. U detaljima : detalji ukrasa otpornih na habanje, rub podesiv za vuču, džepovi za ruke sa patentnim zatvaračem i poklopac oluje upotpunjuju ovo hladno vrijeme neophodno. Izgrađeno da traje : kolumbijska pažnja posvećena detaljima je ono što našu opremu izdvaja od ostalih. Koristimo samo najkvalitetnije materijale, stručnu izradu i izdržljive šavove. Ovo je svestran kaput u kojem ćete uživati u narednim sezonama. Dobrodošli džemper vrijeme sa otvorenim rukama i ovim toplim patentnim zatvaračem, sa podesivim porubom za vuču i vezivanjem na manžetama i kragni za zaptivanje hladnoće. 
 Izrađena od mekanog džempera flisa, ova jakna sa punim patentnim zatvaračem održava obećanje ugodnog komfora koji se bira za prohladne dane.
 Columbia nudi ovu mušku odjeću u više boja i veličina. Dostupno prošireno dimenzioniranje. Aktivan i redovan Fit. Da biste bili sigurni da je veličina koju odaberete tačna, upotrijebite našu tabelu veličine i sljedeće upute za mjerenje : za rukave počnite od središnjeg zatiljka i izmjerite preko ramena i dolje do rukava. Ako dođete do djelomičnog broja, zaokružite na sljedeći parni broj. Za grudi mjerite na najpotpunijem dijelu grudi, ispod pazuha i preko lopatica, držeći mjernu traku čvrstom i ravnom.

Izbor kupca..