• Newbie
Columbia muški CSC Logo Fleece Jogger II, City Grey Heather/Columbia Grey, 3X Big
zoom_in

Columbia muški CSC Logo Fleece Jogger II, City Grey Heather/Columbia Grey, 3X Big

KM 1.67

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

Ovu stavku možete vratiti iz bilo kojeg razloga : bez troškova dostave Predmet se mora vratiti u novom i nekorištenom stanju. Idite na vaše naredbe za početak povratka. Odštampajte naljepnicu za vraćanje. Ovu stavku možete vratiti iz bilo kojeg razloga : bez troškova dostave. Predmet se mora vratiti u novom i nekorištenom stanju. Idite na vaše naredbe za početak povratka. Odštampajte naljepnicu za vraćanje. 58% Pamuk, 38% Poliester, 4% Elastan. Zatvaranje vezica. Mašinsko Pranje. COMFY CLASSIC : Sklupčajte se ili se krećete u ovom udobnom džogeru od flisa sa podesivim elastičnim strukom i suženim manžetama. Mješavina pamuka : napravljena od mješavine pamučnog poliestera koja pruža pravu količinu fleksibilnog davanja tokom aktivne upotrebe, zadržavajući oblik, ovi znoji će s godinama postati mekši. Svestrana namirnica : klasika za sve oko sebe, dovoljno svestrana za nošenje u teretani, po gradu ili samo druženje kod kuće. Stil pantalona za znoj : stvoren da bude super udoban sa suženim stilom gležnja, ovaj jogger od mekanog flisa uključuje struk podesiv za vuču, dva džepa za ruke i zadnji džep kako bi osnovne stvari bile pri ruci. Izgrađeno da traje : kolumbijska pažnja posvećena detaljima je ono što našu odjeću izdvaja od ostalih. Koristimo samo najkvalitetnije materijale, stručnu izradu i izdržljive šavove. Ovo je dugotrajan par trenirki koje ćete voljeti nositi svakodnevno. Bilo da napredujete na suncu ili se odmarate u zatvorenom prostoru, ovi džogeri su vas prekrili vrhunskom udobnošću, podesivim strukom i mekanom tkaninom od flisa.

 Ovo su klasične trenirke koje same po sebi čine da se sve osjeća toplo i udobno. Tkanina od mješavine pamuka pruža uravnotežen osjećaj, a istovremeno pruža izdržljiv i udoban raspon pokreta. Elastični struk sa podešavanjem užeta nudi odlično prianjanje, dok dva prednja i zadnji džep pružaju praktičnost.

 Columbia nudi ove muške znoje u više boja i veličina. Dostupne proširene veličine. Ravna i aktivna kondicija. Da biste osigurali da dobijete pravu veličinu, pogledajte našu tabelu veličina. Da biste pravilno izmjerili struk, izmjerite oko svog prirodnog struka, dopuštajući mjernoj traci da udobno sjedi. Za bokove izmjerite oko najpotpunijeg dijela bokova. A za ispravan unutrašnji šav mjerite od vrha unutrašnje noge do dna gležnja.

Izbor kupca..