• Newbie
ZEPOHCK Atletski čarape, [3 para] Sportske čarape za jastuke za muškarce za muškarce za mlade dječake Djevojke zadebljane termalne skijaške čarape
zoom_in

ZEPOHCK Atletski čarape, [3 para] Sportske čarape za jastuke za muškarce za muškarce za mlade dječake

KM 8.45

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

75% pamuk 17% najlon i 8% spandex Povucite zatvarač. Mašinsko pranje. Naše šarene sportske čarape izrađene su sa 75% pamuka 17% najlona i 8% spandexa. Dakle, čarape su jače i mekše na vašu kožu od običnih pamučnih čarapa. Najlon i Spandex su odlični za dugu stabilnu i lako udobnu rastezanje. Naše čarape samo jedna veličina, uklapa se za nas veličinu 6-11, tako da je pogodno za većinu muškaraca i žena. Telfor čarape ojačavaju peta i prsti pružaju dugu trajnu izdržljivost za život laganih sportskih čarapa, meka i udobnog i upijanja i upijaju se cijeli dan. Što pruža dodatni jastuk za udobnost i debljinu debljine, učinkovito ublažavajući trenje stopala i umora. Atletske čarape su u dobroj elastičnosti, dizajn čarapa neće biti prejako ili previše labav, odgovaraju odgovarajuću kompresiju u lukovljenoj stabilnosti za savršeno uklapanje, što vam može ugodno držati. Naše čarape poboljšane toplinom, jer su ciljane ventilacijske mreže i zone za ventilaciju optimiziraju protok zraka i zli znoje i pustimo da isparava. Dodavanje udobnosti svakodnevnog habanja, naše čarape haljine nude mekani mrežni dizajn, koji su izrađeni od najlona i spandex elastične tkanine. Neće biti previše usko da bi izazvalo blokadu krvi, niti previše labavi da bi izazvao klizanje prema dolje, pazite da vam bude ugodno i pristojno. Oni vam mogu pružiti ugodno nošenje iskustva u svim sportskim aktivnostima kao što su joga, teretana, biciklizam, trčanje, hodanje, stojeći ili putovanja, koji su takođe dobar izbor za svakodnevni izbor. Naše čarape podržavaju 100% garanciju povrata novca. Ako niste 100% zadovoljni, možete vratiti proizvod za puni povrat, slobodno kupiti naše proizvode. Specifikacija : Pakovanje uključuje : 3 parova (boja kao što je prikazano na slici) Tkanina : 75% pamuk, 17% najlon i 8% Spandex Veličina : jedna veličina, pogodnost za nas, hodanje, hodanje, Tenis, golf, penjanje, biciklizam, joga, vježbanje i druge sportske aktivnosti, pogodne su i za casual ili kućna dnevna habanja.

Package Includes:
3 pairs socks (Color as shown in the figure)
Fabric:
75% cotton, 17% nylon and 8% spandex
Size:
one size, fits for US size 6-11, men and women
For running, walking, tennis, golf, climbing, cycling, yoga, exercise and other sports activities, also suitable for casual or home daily wear:

Izbor kupca..