• Newbie
SATINIOR pletena gamaša za skijaški vrat sa 2 rupe, zimska Balaklava topla pletena kapica za sportove na otvorenom
zoom_in

SATINIOR pletena gamaša za skijaški vrat sa 2 rupe, zimska Balaklava topla pletena kapica za sportove na otvorenom

KM 2.67

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

100% poliester Elastično zatvaranje. Mašinsko Pranje. Novi dizajn : navlaka za lice je dizajnirana sa 3 rupe, zbog kojih vaše oči i usta ostaju vani kada nosite, pokrivaju lice i čine vas udobnim. Neophodne stavke : Vanjska Balaklava može držati glavu i lice dalje od sunca u toplim danima, također vas može ugrijati u hladnim danima, što je neophodno za muškarce i žene. Lako za uparivanje : vanjske navlake za lice imaju različite boje po vašem izboru, sve ove boje su klasične i lako se slažu sa različitim odjevnim kombinacijama, čine vas različitim svaki dan. Kvalitetan materijal : pletena Balaklava izrađena je od poliestera, koja je meka i elastična, pruža vam udobno nošenje čak i na duže vrijeme. Širok spektar upotrebe : navlake za lice odgovaraju za razne prilike, kao što su ribolov, biciklizam, trčanje, skijanje, penjanje, kupovina, planinarenje i još mnogo toga, a ove Balaklave za lice su lijepi pokloni vašim prijateljima ili porodicama, posebno pogodni za entuzijaste na otvorenom. Koristan dodatak : pletena navlaka za lice je meka i rastezljiva bez preteranog osjećaja. Divan kompliment odjeći koja je napravljena da se suprotstavi nemilosrdnim niskim temperaturama. Široka primjena : pokrivač za cijelo lice pogodan je za mnoge aktivnosti kao što su skijanje, snowboarding, motociklizam, biciklizam, paintball, ruksak i druge aktivnosti na otvorenom. Operite poklopac lica rukama vodom ispod temperature od 30 stepeni. Možete ga prati u mašinama, ali ga stavite u kesu za veš kako biste sprečili namotavanje i deformaciju. Navlaka za cijelo lice pripada proizvodu od pletene tkanine, može imati blagi miris; molimo vas da ga operite prije nošenja. Molimo provjerite boju prije kupovine. Molimo dopustite malu grešku u boji zbog različitih ekrana. Specifikacija : Materijal : Poliester veličina : mala (veličina za djecu) i srednja (veličina za odrasle) boja : kao prikazane slike Količina : 1 komad Paket uključuje : 1 x pokrivač za cijelo lice 2021.22 修改 : karakteristike : lako se podudaraju : vanjske navlake za lice imaju različite boje za vaš izbor, sve ove boje su klasične i lako se podudaraju s različitim odijelima, čine vas različitim svakodnevno. Potrepštine na otvorenom : navlake za lice odgovaraju za razne prilike, kao što su ribolov, biciklizam, trčanje, skijanje, penjanje, kupovina, planinarenje i još mnogo toga.

Material:
polyester
Size:
small (kid size) and medium (adult size)
Color:
as pictures shown
Quantity:
1 piece
Package includes:
1 x Full face cover 2021.6.22 修改:
Features:
Easy to match:
The outdoor face covers have various colors for your choice, all of these colors are classic and easy to match with different outfits, make you different everyday. :
Outdoor necessities:
The face covers fit for various occasions, such as fishing, cycling, running, skiing, climbing, shopping, hiking and more. :
Delicate gifts:
These face balaclavas are nice gifts to your friends or families, especially suitable for outdoor enthusiasts. :
Specifications:
Material:
polyester
Color:
as pictures shown
Size:
small (for kids), medium (for adults)
Quantity:
1 piece
Package includes:
1 x Face balaclava :
Note:
Please allow a little color differences due to different screens. :

Izbor kupca..