• Newbie
Velika ponuda RUNATURE 3pcs Clip u ekstenzijama za kosu prava ljudska kosa #3P12 tamno smeđa istaknuta sa zlatnom plavušom 50g 18inch i 20inch
zoom_in

Velika ponuda RUNATURE 3pcs Clip u ekstenzijama za kosu prava ljudska kosa 3P12 tamno smeđa istaknuta sa zlatnom

KM 1.67

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

SUPER meka ljudska kosa : RUNATURE clip u ekstenzijama za kosu izrađene su od 100% prave ljudske kose i visokokvalitetne čipkaste baze na vrhu ekstenzija,koje su meke i pristaju uz vaše vlasište,savršeno se miješaju s kosom Jednostavna primena : 3 komada ekstenzije za kosu u ljudskoj kosi, možete sami staviti ekstenzije za kosu za 3 minuta; sa jakim kopčama u obliku slova U od nerđajućeg čelika, mogu se fiksirati u sopstvenu kosu bez oštećenja. Topli savjeti : kopču za ljudsku kosu u ekstenzijama treba prati blagi šampon i regenerator kao svoju hair.Do ne hvatajte vlažne ekstenzije za kosu violently.It najbolje je osušiti se prirodnim putem. Specifikacija : ne gusta kosa,težina plavih ekstenzija za kosu je samo 50 g, nabavite jedno pakovanje je dobra opcija ako imate prorijeđenu kosu. Ali ako želite da napravite punu glavu, preporučuju se 3-4 pakovanja prema zapremini vaše kose. Slobodni stil : RUNATURE real hair extensions clip u ljudskoj kosi može se ispraviti ili uviti kako bi se zadovoljio vaš zahtjev, ali obratite pažnju na to da temperatura grijanja treba biti manja od 320℉, a samo svijetla boja može biti obojena u tamniju boju. 【Pričvrstite ekstenzije za ljudsku kosu】10 inča do 20 inča, za 50g svakog pakovanja. Što je dužina duža, debljina će biti tanja. 100g se preporučuje za dodavanje dužine kose za tanku kosu, a 200g će napraviti punu glavu. Topli Savjeti : Styling : kada uvijate ili ispravljate kosu, molimo koristite zaštitu od toplote. Pranje : koristite samo šampon i regenerator bez sulfata. Koristite masku za kosu i serum najmanje jednom u 1-2 sedmice kako biste duboko kondicionirali ekstenzije za kosu i bolje je pustiti da se ekstenzije kose prirodno osuše kako bi bile meke i zdrave. Skladište : Četkajte ekstenzije odozdo prema gore prije nego što ih pohranite. Stavite kosu u originalnu ambalažu ili bilo koju kutiju ili kesu. Pletenje ekstenzija prilikom njihovog pohranjivanja odličan je način da ih spriječite da se zapetljaju, iako to može uzrokovati blagi talas u vašim ekstenzijama.

NOT THICK HAIR,The weight of blonde hair extensions is ONLY 50g, get one pack is a good option if you have thinning hair. But if you want to make a full head, 3-4 packs are recommended according to your hair volume. :

Izbor kupca..