• Newbie
Četke za kopiranje kose, 6pcs silikonska kosa boja četkica za bojanje kose Komplet za kosu za kućnu trgovinu salon salon za kosu za kosu za čišćenje DIY alata za kosu bojanje četkica za bojanje četkica za bojanje četkica za kosu
zoom_in

Četke za kopiranje kose, 6pcs silikonska kosa boja četkica za bojanje kose Komplet za kosu za kućnu trgovinu

KM 2.33

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

Brzo bojenje : Velika četka je pogodna za visoku količinu, gustu kosu i oštećenu kosu, a četke za bojanje kose mogu se koristiti za brzo bojenje Kosa - pogodna za profesionalni salon ili kućnu upotrebu. Savršeno za DIY, salon, frizer, baš za bojenje, mikro pletenice, spa, foliju, hajdeže i tretman kose. Set četkica za kosu : srednja četka pogodna je za bojenje korijena kose, četkica za bojanje kose može brzo prodrijeti u boji u kosu. Mala četka pogodna je za bojenje nekih područja. Pomaganje vašem doživljaju bojanje kose uredni, alati za bojanje kose su čisti i jednostavni. Set četkica za kosu : skup četkica različitih specifikacija, zadovoljava vaše različite potrebe, četkica za dlake poboljšava radnu efikasnost. Stabilan, to je sigurniji, izdržljivi i dugotrajniji ,. Svijetle boje : jednostavan i elegantan pojavnik, zdjele u boji za frizerski salon lijepe i praktične. Duga ručka, četkice za boje za kosu mogu zaštititi ruke od zalijevanja na boje za kosu. Različite četke pogodne su za različite situacije. Odličan alat za frizerske salone može vam pomoći da napravite bolje frizure. Lako za skladištenje i nošenje : lagana težina i u manjoj veličini, zdjele u boji za frizerski salon jednostavan je za skladištenje i nošenje, četke za bojanje kose pogodne su za kućnu upotrebu i profesionalni frizer salon. Savršeni i potrebni dodaci za DIY kosu. Savršeno za profesionalnu upotrebu salona za kosu. Brzo bojenje : Velika četka je pogodna za visoku količinu, gustu kosu i oštećenu kosu, a četke za bojanje kose mogu se koristiti za brzo bojenje. Kosa - pogodna za profesionalni salon ili kućnu upotrebu. Savršeno za DIY, salon, frizer, baš za bojenje, mikro pletenice, spa, foliju, hajdeže i tretman kose. Set četkica za kosu : srednja četka pogodna je za bojenje korijena kose, četkica za bojanje kose može brzo prodrijeti u boji u kosu. Mala četka pogodna je za bojenje nekih područja. Pomaganje vašem doživljaju bojanje kose uredni, alati za bojanje kose su čisti i jednostavni. Set četkica za kosu : skup četkica različitih specifikacija, zadovoljava vaše različite potrebe, četkica za dlake poboljšava radnu efikasnost. Stabilan, to je sigurniji, izdržljivi i dugotrajniji ,. Svijetle boje : jednostavan i elegantan pojavnik, zdjele u boji za frizerski salon lijepe i praktične.

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Hair Dye Brush
Material:
Silicone
Quantity:
6pcs
Size:
Blue:
Approx. 5.3cm / 2.1in
Pink:
Approx. 4.3cm / 1.7in
Green:
Approx. 2.1cm / 0.8in
Package List:
2 x 5.3CM Hair Dye Brush :
2 x 4.3CM Hair Dye Brush :
2 x 2.1CM Hair Dye Brush :
Note:
1. Please allow slight error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Izbor kupca..