• Newbie
MEIRIYFA punđa za kosu Scrunchies za žene djevojke neuredna punđa za kosu ekstenzije guste kovrčave valovite ukosnice Updo rep ekstenzije za kosu krafne Šinjoni za kosu
zoom_in

MEIRIYFA punđa za kosu Scrunchies za žene djevojke neuredna punđa za kosu ekstenzije guste kovrčave valovite ukosnice

KM 2.62

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

【Elegantan izgled】Meiriyfa neuredna ekstenzija punđe za kosu može promijeniti vaš izgled za nekoliko sekundi, uštedjeti vrijeme i uvećati svoju ljepotu što Vam može donijeti elegantan pristojan izgled za samo nekoliko sekundi i iznenaditi vaše prijatelje ili poštovaoce 【Materijal】ove neuredne gumice za kosu izrađene su od visokokvalitetnih sintetičkih vlakana, savršenih prirodnih nijansi, ne previše guste ili pretanke. Kad to stavite, teško da možete vidjeti razliku između vaše kose i naših punđa za kosu. 【Fleksibilna veličina i pouzdan】unutra sa izdržljivom elastičnom kravatom za kosu može lako podesiti veličinu gumica za kosu da drži kosu cijeli dan, a da se ne opusti i ne padne. 【Jednostavan za upotrebu】zgodan je i jednostavan za nanošenje, samo zavežite kosu u punđu, a zatim omotajte pramenove oko kose, za nekoliko sekundi ćete imati novi izgled! Nosite ga visoko na glavi, nisko na potiljku ili sa strane za zabavan, koketni izgled. 【Odgovarajuće prilike】naše neuredne štipaljke za kosu savršene za dodavanje volumena i punoće punđi ili repu, vrlo udobne i jednostavne za upotrebu, koje su elegantne za razne prilike, poput vjenčanja, Zabava, plesa, kupovine, joge, svakodnevne upotrebe i bilo koje druge. Specifikacija : Težina : 90 gram. Materijali : vrhunska sintetička vlakna otporna na toplotu. Boja : crna, plava, smeđa, tamno smeđa, Srebrna siva stil : gumica za kosu sa elastičnom trakom. Tekstura : Meki dodir i prirodan izgled. Savjeti : * neuredna ekstenzija za kosu je sintetička kosa, ne može se farbati. * Nakon što primite kosu, molimo vas da je lagano protresete, a zatim je počešljajte prstima i tada će izgledati puno i prirodno. * Poprskajte neki regenerator kada se osuši ili naulji. Koraci Pranja : 1.Operite sa toplom vodom. Dodajte malo šampona i lagano operite.Nakon pranja, lagano uklonite sve zaplete prstima ili češljem za pijukanje.Ostavite ga na prozračenom mjestu da se prirodno osuši, sušilo za kosu se ne preporučuje.Prstima ili češljem uredite neurednu kosu nakon pranja, da vratite njenu prvobitnu prirodnost.Ako naiđete na ozbiljnu zapetljanost, temeljito isperite u toploj vodi, ne uvijte i ne stisnite previše jako ukosnice. Zatim pokupite kosu s vrhova i napredujte prema gore.

Weight:
90 gram.
Materials:
Premium heat resistant synthetic fiber.
Color:
Black, Blonde, Brown, Dark Brown, Silver Grey
Style:
Elastic band chignon hair scrunchie.
Texture:
Soft touch and natural look.
TIPS:
*The messy bun hair extension is synthetic hair, can not be dyed.:
*After receiving the hair, please shake it gently then comb it with your fingers then it will look full and natural.:
*Spray some conditioner when it gets dry or oiled.:
Washing Steps:
1.Wash with warm water. Add a dash of shampoo and wash gently.:
2.After washing, gently remove any tangles with your fingers or a pick comb.:
3.Allow it in a ventilated place to dry naturally, hair dryer is not recommended.:
4.Use your fingers or comb to tidy the messy updo after washing, to restore its original naturalness.:
5.If you encounter a serious tangle, rinse thoroughly in warm water, do not twist and squeeze your hairpieces too hard. Then pick the hair from the ends and work your way up.:

Izbor kupca..