• Newbie
Zkptops Spa traka za glavu za pranje lica sunđer šminka za njegu kože traka za glavu Bubble Hairband za žene djevojke Moda traka za glavu Majčin dan poklon Puffy pokrivala za glavu Neklizajući debeli tanak dodatak za kosu
zoom_in

Zkptops Spa traka za glavu za pranje lica sunđer šminka za njegu kože traka za glavu Bubble

KM 3.00

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

【SPA materijal za glavu】Bubble spa traka za glavu za žene korištena podstava od sunđera i frotir koji pokriva površinu , ove trake za glavu za njegu kože imaju jaku upijajuću sposobnost i mogu se koristiti kada perete lice, njegu kože ili šminkuI može upiti vlagu dok perete lice ili nanositi kreme i serume za njegu kože. 【Savršena veličina】veličina modne puffy trake za glavu je 7.Naše spužvaste spa trake za glavu su veličine da odgovaraju većini ljudi jer je svaka traka za glavu za pranje lica veoma fleksibilna i rastezljiva, tako da spa traku za glavu može nositi skoro svako. 【Slatki dizajn】izgledajte slatko čak i dok perete lice! Osim što vam olakšava rutinu za njegu kože, ova traka za glavu za samopomoć ima dizajn koji se lako nosi. Osim što vaš proces nege kože čini ugodnijim, omogućava vam da lijepo operete lice i proces nege kože. Zadebljani dizajn sunđera vizuelno pojačava krunu lobanje i rašire kosu. Slatki dodaci za kosu takođe mogu modifikovati oblik lica, čineći lice manjim i lepšim. 【Multifunkcionalna traka za kosu】nošenje ove bubble puffy Cloud trake za glavu dok perete lice samo je jedan od načina korištenja. Takođe može biti od koristi za upijanje znoja tokom joge ili držanje kose na mestu tokom nanošenja šminke. Spa traka za glavu za žene devojke mogu lako da poprave kosu prilikom uklanjanja šminke, pranja lica, nanošenja maske za lice i Banje. Traka za glavu za jogu, koja može savršeno urediti kosu kada se bavite sportom. Možete ga koristiti kao svakodnevnu traku za glavu za nošenje, slatku i jedinstvenu. 【Odličan poklon za Majčin dan 】ako želite komplet za samopomoć za prijatelja ili voljenu osobu? Obavezno uključite ovu traku za glavu od spužvaste krpe! Bio bi odličan poklon za svaku posebnu priliku.Oni su takođe najbolji izbor poklona za vaše prijatelje i porodicu. Dajte svom ljubavniku, porodicama i prijateljima slatki poklon za rođendansku zabavu, godišnjicu, Majčin dan, Dan zahvalnosti, Božić, Dan zaljubljenih, Novu godinu. Brend "Zkptops" ima za cilj da donese beskrajnu zabavu svakom gilru i ženama u svakodnevnom životu. U tom cilju činimo svaki efekat da razvijemo razne novine ,dobro napravljene proizvode visoke vrijednosti. Spa traka za glavu se može primeniti u mnogim prilikama, kao što su pranje lica, škola, posao, termini, putovanja, šetnje, kupovina, Banje lica, joga, trčanje, kupanje, šminkanje, vežbanje i tako dalje.

The size of fashion headbands is 4.5*5.7inches,and have a great elasticity Our headbands are suitable for most girls and women. .detail-bullets-wrapper ul.detail-bullet-list { margin:
0 0 1px 18px; } .detail-bullets-wrapper ul li { margin-bottom

Izbor kupca..