• Newbie
14 valovita ljudska kosa Topper sa šiškama 5x5 svilena baza kovrčava kosa Topper ukosnice kopča u srednjem dijelu duge valovite šiške sa strane valovite perike ukosnice kopča u tupe za žene
zoom_in

14 valovita ljudska kosa Topper sa šiškama 5x5 svilena baza kovrčava kosa Topper ukosnice kopča u srednjem dijelu

KM 69.95

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

Materijali : 100% Prava Ljudska KosaMeki dodir,prirodni sjaj,dobro se uklopite sa vlastitom kosom, prirodnog izgleda.Može se uviti,farbati,prati, tretirajte jusy kao svoju kosu. 【Karakteristike】 : šiške sa strane dugih talasa mogu učiniti vaše lice šarmantnijim trenutnim,prirodno i ne mogu se pronaći.Možete ga ošišati tako da odgovara dužini vaše kose.Dobro se pomiješajte sa vlastitom kosom, prirodnog izgleda. Osnovna veličina : oko 5x5"/13x13cm,možete ga slobodno dijeliti u područjima U-dijela prema vašim potrebama.Intranet od svilene baze je prozračniji,realniji, prirodniji od mašinski napravljenog intraneta.Nosi se za prikrivanje gubitka kose, sijede kose ili za dodavanje volumena nečijoj prirodnoj kosi. Dužina i boja kose : 14", prirodna crna, može se slobodno podrezati i oblikovati.Stil je promenljiv.Povećajte gustinu kose na gornjem dijelu glave i učinite da kosa na gornjoj glavi izgleda punija. Lako za nošenje : sa 4 kopče za kosu osetljive na pritisak,lako se nosite sami za nekoliko sekundi. Specifikacija : tip : topper za kosu sa šiškama Veličina baze : 5x5"/13x13cm u-dio svilena baza,sa 4 kopče osjetljive na pritisak za sigurno pričvršćivanje materijal : najkvalitetnija 100% prava ljudska kosa tekstura kose : valovita kosa sa dugim talasnim šiškama sa strane. Dužina kose : 10 "/ 25cm,12 "/ 30,14 " / 35cm boja : prirodna crna,tamno smeđa, može se farbati u druge boje po želji. Prirodan izgled : dobro se uklapa sa vašom kosom,obezbeđuje prirodnu liniju kose i šiške.Prvo otvorite sve kopče osetljive na pritisak držite oba kraja kopče i pritisnite u sredinu da biste ih otvorili.Sigurna prednja kopča 1-2 inča iza prednje linije za kosu nanosite lagani pritisak dok zaglađujete bazu unazad,pričvrstite kopče za leđa.Osigurajte obje bočne kopče, držeći bazu naučenu i falt za glavu.Oblikujte i pomiješajte kosu po želji.Vaš gornji deo će ostati sigurno na mestu ceo dan kako prepoznati ljudsku kosu sa sintetičkom kosom? O : lako je reći po spaljivanju i mirisu : kada gori,ljudska kosa će pokazati bijeli dim. Dok će sintetička kosa biti ljepljiva Lopta nakon paljenja i pokazaće crni dim. Savjeti Za Njegu : 1.Operite u hladnoj ili toploj vodi, upotrijebite blagi šampon i lagano očetkajte kosu 2.In da bi kosa bila svilenkasta i glatka,po potrebi upotrijebite regenerator.

Type:
Clip-in hair topper with bangs
Base size:
5x5/13x13cm U-part silk base,with 4 pressure sensitive clips for a secure attachment
Material:
the best quality 100% real human hair
Hair Texture:
Wavy Hair with long wave side bangs.
Hair Length:
10/25cm,12/30,14/35cm
Color:
Natural Black,Dark Brown,can be dyed into other colors at will.
Natural looking:
Blends in well with your hair,provide a natural hairline and fringe.
How to wear?:
1.First open all of the pressure sensitive clips hold both ends of the clip and press in the center to open..:
2.Secure front clip 1-2 inches behind front hair-line apply light pressure as you smooth base back,secure back clips.:
  3.Secure both side clips,keeping base taught and falt to head.:
4.Style and blend hair as desired.:
5.Your top will stay securely in place all day long:
How to tell human hair with synthetic hair?:
A:
It is easy to tell by burning and smell
While synthetic hair will be a sticky ball after burning and will show black smoke.:
Care Tips:
1.Wash in cool or warm water,use mild shampoo and brush the hair gently:
2.In order to keep the hair silky and smooth,use some conditioner if necessary.:
3.Let it dry natural blackly instead of using blow dryer.:
5.When using styling tool,temperature is better lower for a short time:
Breathable:
Comfortable:
Realistic:
If you are bothered by thinning hair,gray hair,receding hairline,white hair or poor hair quality on top of head,this product is super suitable for you.It blends perfectly into your natural black hair.The base is breathable,Be a pretty and confident girl!:

Izbor kupca..