• Newbie
MQShuhenmy Himse probudi peptidni gel za oči, vlažna hidratantna krema za oči, smanjuje natečenost, ispod vrećica za oči, tamne krugove, bore i fine linije oko očiju
zoom_in

MQShuhenmy Himse probudi peptidni gel za oči, vlažna hidratantna krema za oči, smanjuje natečenost,

KM 3.49

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

Himse probuditi peptidni gel za oči : Ova krema za oči je vrlo umirujuća, spuštaju potopljena područja i smanjuju izgled vidljivih tamnih krugova i natečenosti oko kontura Muška hidratantna krema za oči : dajući vam šljokicu, glatkiju, čvršću kožu sa manje vidljivih linija i bora. Osjećajte se sjajno na natečenim poklopcima i naglašenom kožom. Probuditi seting gel za oči : Sadrži 2 ključna sastojka za smanjenje vrećica ispod očiju i tamnih krugova. Direktno dodiruje i utiče na kožu, dajući mu mladenacku izgled i osjećaj. Brza apsorpcija : Ovaj serum za podizanje očiju brzo se upija u područje očiju kako bi stvorio efikasniju i zaštitnu barijeru vlage, održavajući vašu kožu svjež cijeli dan. Jednostavan za upotrebu : Prvo očistite lice, a ravnomjerno nanesite kremu za oči oko očiju, a zatim lagano gurnite lijevo i desno. Upotrijebite kažiprst da biste masirali s dna do gornjeg oka, koji pomažu zategnutim kožom oka. Budite oprezni na nježnu silu. Posljednja masaža dok se koža u potpunosti ne apsorbuje kožom. Himse probuditi peptidni gel za oči : Ova krema za oči je vrlo umirujuća, spuštaju potopljena područja i smanjuju izgled vidljivih tamnih krugova i natečenosti oko kontura. Muška hidratantna krema za oči : dajući vam šljokicu, glatkiju, čvršću kožu sa manje vidljivih linija i bora. Osjećajte se sjajno na natečenim poklopcima i naglašenom kožom. Probuditi seting gel za oči : Sadrži 2 ključna sastojka za smanjenje vrećica ispod očiju i tamnih krugova. Direktno dodiruje i utiče na kožu, dajući mu mladenacku izgled i osjećaj. Brza apsorpcija : Ovaj serum za podizanje očiju brzo se upija u područje očiju kako bi stvorio efikasniju i zaštitnu barijeru vlage, održavajući vašu kožu svjež cijeli dan. Jednostavan za upotrebu : Prvo očistite lice, a ravnomjerno nanesite kremu za oči oko očiju, a zatim lagano gurnite lijevo i desno. Upotrijebite kažiprst da biste masirali s dna do gornjeg oka, koji pomažu zategnutim kožom oka. Budite oprezni na nježnu silu. Posljednja masaža dok se koža u potpunosti ne apsorbuje kožom. Kako koristiti STEP1 - uzmite odgovarajuću količinu krema za oči i nanesite je na kožu oko očiju; Korak- - masažajte i lagano gurnite kremu za oči; Step3- Lagano masaža masaža iz unutrašnjosti da biste pomogli koži oko očiju potpuno apsorbira.

Net content:
15g (g/ml)
Size:
About 2.4x12.4cm/0.94x4.88in
Shelf Life:
3 years
Package List:
1/3/5 Pcs Awaken Peptide Depuffing Eye Gel:
Note:
1. Actual fabric colors may be slightly different from online colors due to different computer display and light brightness.:
2. Please allow 1-3cm differs due to manual measurement, thanks (1 cm=0.39 inch,1 inch=2.54 cm):
3. If you encounter any problems when buying and using our products, please contact us in time, we will serve you 24 hours. :

Izbor kupca..