• Newbie
Puni kaput jastuk za kupanje Debela banja za sušenje jastuk za kadub za kadu s jastukom od prozračnih 3D mrežasti slojevi za žene i muškarce, spa jastuk
zoom_in

Puni kaput jastuk za kupanje Debela banja za sušenje jastuk za kadub za kadu s jastukom od

KM 14.99

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

【Nadogradnja Dizajnirana】 : Ovaj jastuk za kadu je ergonomsko dizajniran sa visokim odbojnim i udobnim funkcijama koje savršeno podržavaju glavu, vrat, ramena i leđa, pomaže u izbjegavanju bolova Učinkovito u ublažavanju mišićnog umora, smanjujući glavobolju, povećavajući cirkulaciju krvi i tako poboljšavajući vaše raspoloženje, kao sjajan poklon za žene i muškarce. Jednostavno oprati i ugrađenu viseću kuku】 : Naš spa jastuk dolazi sa prikladnim visećim kukom za lako skladištenje. Kuka također pomaže u sušenju jastuka za spa kupa za kupanje brže. Nakon upotrebe, isperite jastuk za kadu i iscijedite višak vode, samo gasite i pustite da se zrak osuši. 【Mekano i ugodno]】 : jastuk kade ima meko unutrašnje punjenje, osjetit ćete njegovu mekoću kada ležete na njemu. To može učinkovito ublažiti umor mišića i promovirati cirkulaciju krvi da ćete se osjećati opušteno. Dopuštajući vam da uživate u kupatilu mjehurića tople vode i olakšajte svoje tijelo ugodno za vanjsko / unutarnje. 【Fit kade bilo koje veličine】 : Naši jastuk za kupanje jedan je od najboljih dodataka za kadu može stati s glatkom površinom, uključuju jacuzzi kadu, hidromasažna kadica, kablo za natopljenje, kablovanje i sl. Poslano kao kupalište i banja pokloni za vaše voljene osobe. 【Prijateljska služba za korisnike】 : Ako imate bilo kakvih pitanja o tome ili da imate dodatne informacije, želite da znate, slobodno nas kontaktirajte, mi ćemo vam podržati u roku od 12 sati. 【Nadogradnja Dizajnirana】 : Ovaj jastuk za kadu je ergonomsko dizajniran sa visokim odbojnim i udobnim funkcijama koje savršeno podržavaju glavu, vrat, ramena i leđa, pomaže u izbjegavanju bolova. Učinkovito u ublažavanju mišićnog umora, smanjujući glavobolju, povećavajući cirkulaciju krvi i tako poboljšavajući vaše raspoloženje, kao sjajan poklon za žene i muškarce. Jednostavno oprati i ugrađenu viseću kuku】 : Naš spa jastuk dolazi sa prikladnim visećim kukom za lako skladištenje. Kuka također pomaže u sušenju jastuka za spa kupa za kupanje brže. Nakon upotrebe, isperite jastuk za kadu i iscijedite višak vode, samo gasite i pustite da se zrak osuši. 【Mekano i ugodno]】 : jastuk kade ima meko unutrašnje punjenje, osjetit ćete njegovu mekoću kada ležete na njemu. To može učinkovito ublažiti umor mišića i promovirati cirkulaciju krvi da ćete se osjećati opušteno.

Name:
Adult bath cushion
Fixed:
buckle
Color:
blue, pink
size:
93*40cm
Backrest height:
63cm
Backrest width:
49cm
Head width:
26cm
Weight:
0.32KG (without packaging)
Weight:
0.5KG
Application:
adult, teens
Product Packaging:
1* Bath Pillow
Tips:
▲During the production process, due to the effect of static electricity, some filler particles will be adsorbed on the back of the bath mat (will not leak), gently shake or clean, please be sure to use:
▲Order yours today and take your bathing to a new level of relaxation.:

Izbor kupca..