• Newbie
Jastuk za kadu za kadu protiv zida, ergonomski banja jastuk za kupanje sa zračnom mrežom prozračnim jastukom jastukom sa vratom Podrška za povratak pomaže u podršci ...
zoom_in

Jastuk za kadu za kadu protiv zida, ergonomski banja jastuk za kupanje sa zračnom mrežom prozračnim jastukom

KM 1.00

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

✅ 【Udobnost i podrška】 - Odmorite glavu i potonite svoj bolni vrat u naš, mekani jastuk za kupanje za udobnost i opuštanje Naša dizajn nadogradnje neprimjetno konturiraju i podržava vašu glavu, vrat i ramenu kako bismo olakšali te napete i umorne mišiće nakon dugog dana. Savršeno za vrijeme natapate u mjehurić. ✅ 【Ostanite sigurno】 bez klizanja ili klizanja. Naše kupatilo jastuk za usisavanje u cijelom tijelu sa ekstra jakim nepropusnim vakuumskim napajanjem za stabilnost, omogućava da jastuk za kadu strogo zaključava u vašoj kadi, nema više klizanja ili se kreće okolo da smetaju vrijeme za opuštanje. ✅ 【3 D mreža za vazduh】 - Sa svojim 3 D prozračnim ventilacijskim materijalom, naš se jastuk za prozrku suši super bunar, a nigdje se nimag molba ili plijesni ne čini naš jastuk za kadu ostaju hladno i ugodno. ✅ 【Jednostavno čišćenje, čuvajte viseće sa kukom】 - Naš jastuk za kupanje pogodan je za pranje ruku, pranje mašine i hemijsko čišćenje. Ovaj jastuk za kupanje ugrađen je u kuku za jednostavno viseće i brzo sušenje, može se koristiti za objesiti jastuk na ručniku ili kuku za ogrtač. ✅ 【Odgovara bilo kojoj kadi】 - fleksibilnost našeg jastuka za kupanje je prilagodljiv bilo kojoj kadi, ili jacuzzi.perfect za vrijeme natapate u mjehurić, jacuzzi, kućnoj banji i šaljete kao sjajan poklon za svoje voljene! Omogućite svojim najmilijima nekom pravom opuštanju. Dođi ovamo - shvati, onda idi da uživaš! - Mi to činimo misijom da pomognemo ljudima kojima je potrebna opuštanja, olakšanje za napetosti dobivaju sve njihove potrebe lako se zadovolji. Idesigned da se kupaju udobnost i opuštajuća, a mora imati dodatnu opremu za vrijeme kupanja! Specifikacija proizvoda : Ime : Oblikovanje za kupanje za odrasle : Plava, ružičasta Veličina : 93 * 40cm Površina naslona : 63cm Širina naslona : 26cm Težina : 0.3kg (bez pakiranja) Težina : 0,5kg Primjena : Tinejdžeri i odrasli Paket uključen : 1 x Jastuk za kadu : Ako imate bilo kakvih pitanja, pošaljite nam e-poštu, odgovorit ćemo vam u roku od 24 sata i pružiti vam najbolje rješenje.

Name:
Adult bath cushion
Fixed:
buckle
Color:
blue, pink
size:
93*40cm
Backrest height:
63cm
Backrest width:
49cm
Head width:
26cm
Weight:
0.32KG (without packaging)
Weight:
0.5KG
Application:
teenagers and adults
Package Included:
1 x Bathtub Pillow:
Warm Tips:
If you have any questions, please send us an email, we will reply you within 24 hours and provide you with the best solution. :

Izbor kupca..