• Newbie
Hsboy banja jastuk za kupanje glava za kupanje jastuk za kupanje Ergonomski odrasli spavanje Neklizajuća met za kupanje veliki i neklizajući zračni krevet
zoom_in

Hsboy banja jastuk za kupanje glava za kupanje jastuk za kupanje Ergonomski odrasli spavanje

KM 1.67

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

Materijal za kožu : razlikuje se od različitih jastuka za kupanje, ovaj kaduti jastuk izrađen je od materijala za kupaći kostim prilagođen koži, cijeli jastuk za kupanje tijela veći, deblji i udobniji od običnih prostirki za kupanje, pogodan za tinejdžere i odrasle osobe Izuzetno higijenski suhi suši dizajn : Novi mrežni materijal za prozrači koji proizvedeni sa 3 D tehnologijom omogućava protok vode i zraka za brzi i jednostavno sušenje. Koristite ručnu kuku da se osuši i čuva jastuk za kadu bez ikakvih loših mirisa. Vrlo mekana podrška za cijelu tjelesnu karoseriju : Naš jastuk za kupanje patent nudi odgovarajuću ortopedsku podršku za povratak tako da možete uživati ​​u kadi što duže. Obloge debelog i jastuke od glave omogućit će vam da se opustite i opustite. Vrhunska udobnost i opuštanje : Nadogradite svoje kupatilo u iskustvo prepuštanja spa. Odmorite se sa našim punim jastukom za kupanje u tijelu da biste ublažili napete i umorne mišiće. Najtraženiji poklon : Naši madrac jastučića za kupanje tvoja porodica se zabavljaju da se prepušta vrućom kupki. Najbolji je poklon za majku, ženu, kćer ili očev poklon. Kupanje opuštanja i zabave. Materijal za kožu : razlikuje se od različitih jastuka za kupanje, ovaj kaduti jastuk izrađen je od materijala za kupaći kostim prilagođen koži, cijeli jastuk za kupanje tijela veći, deblji i udobniji od običnih prostirki za kupanje, pogodan za tinejdžere i odrasle osobe. Izuzetno higijenski suhi suši dizajn : Novi mrežni materijal za prozrači koji proizvedeni sa 3 D tehnologijom omogućava protok vode i zraka za brzi i jednostavno sušenje. Koristite ručnu kuku da se osuši i čuva jastuk za kadu bez ikakvih loših mirisa. Vrlo mekana podrška za cijelu tjelesnu karoseriju : Naš jastuk za kupanje patent nudi odgovarajuću ortopedsku podršku za povratak tako da možete uživati ​​u kadi što duže. Obloge debelog i jastuke od glave omogućit će vam da se opustite i opustite. Vrhunska udobnost i opuštanje : Nadogradite svoje kupatilo u iskustvo prepuštanja spa. Odmorite se sa našim punim jastukom za kupanje u tijelu da biste ublažili napete i umorne mišiće. Najtraženiji poklon : Naši madrac jastučića za kupanje tvoja porodica se zabavljaju da se prepušta vrućom kupki. Najbolji je poklon za majku, ženu, kćer ili očev poklon.

one piece pillow:
Package Included:
1x bath pillow:
Warm Tips:
The actual size of manual measurement may have some errors. Pls allow 1 ~ 3cm due to manual measurement. The actual size is subject to the actual product.:
Due to different lighting and shooting conditions, the color of the image may differ slightly from the actual product. Please refer to the actual product. :

Izbor kupca..