• Newbie
ZSEDP Uskršnja vijenac za ukrašavanje vrata veša Sretan uskrsni znak umjetne marjetice za kucnice Garland ručno rađen za dom
zoom_in

ZSEDP Uskršnja vijenac za ukrašavanje vrata veša Sretan uskrsni znak umjetne marjetice za kucnice Garland

KM 2.67

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

Proljetna dekoracija : cjelokupni izgled je u skladu s Uskrsom, koji je vrlo pogodan za proljeće Umjetni vijenac : Cijeli vijenac izgleda vrlo realno i živahno. Pogodno : Ovaj šareni cvjetni vijenac pogodan je za ulazna vrata, prozori, zid, kamin i dekor seoskih kuća. Objesite ovaj vijenac gdje god trebate dodir uskršnje atmosfere. Izdržljiv : izrađen je od izdržljivih materijala i može se koristiti duže vrijeme. Poklon : Takođe dobar izbor za slavlje ili ideje za poklon festivale. Može se koristiti tokom cijele godine. Proljetna dekoracija : cjelokupni izgled je u skladu s Uskrsom, koji je vrlo pogodan za proljeće. Umjetni vijenac : Cijeli vijenac izgleda vrlo realno i živahno. Pogodno : Ovaj šareni cvjetni vijenac pogodan je za ulazna vrata, prozori, zid, kamin i dekor seoskih kuća. Objesite ovaj vijenac gdje god trebate dodir uskršnje atmosfere. Izdržljiv : izrađen je od izdržljivih materijala i može se koristiti duže vrijeme. Poklon : Takođe dobar izbor za slavlje ili ideje za poklon festivale. Može se koristiti tokom cijele godine. Proljetna dekoracija : cjelokupni izgled je u skladu s Uskrsom, koji je vrlo pogodan za proljeće. Cijeli vijenac izgleda vrlo realno i živopisno. Ovaj šareni cvjetni vijenac pogodan je za ulazna vrata, prozor, zid, kamin i dekor za seoski kuća . Objesite ovaj vijenac gdje god vam treba dodir uskršnje atmosfere. Izrađen : izrađen je od izdržljivih materijala i može se koristiti za duže vrijeme.gift : takođe dobar izbor za proslavu festivala ili ideje za poklone. Može se koristiti tijekom cijele godine. Specifikacija : Oblik : okruglica : plastika / platna : zelena, orangesize : Oko 40cm u promjer. Budući da je potrebno ručno mjerenje, ostavite prostor od 1-3 cm. Zbog razlika zaslona, ​​boja može biti malo drugačija od vaše očekivane boje, molimo vas da dopustite.Remind : Nakon prijema ambalaže, pažljivo provjerite pakovanje i proizvod. Ako je primljena stavka neispravna ili ima bilo kakvih pitanja, kontaktirajte nas putem e-maila da biste riješili problem. Odgovorit ćemo što je prije moguće i dati sve od sebe da se upoznamo s vašom postavljanjem vašeg niže je puna vitalnosti, vizualni osjećaj kao pravi cvijet, pun slojeva .

Shape:
Round
Material:
Plastic/cloth
Color:
Green, orange
Size:
about 40cm in diameter
Package Includes:
1 Piece Wreath:
Notes:
1. Only sell main products, not other products.:
2. Since manual measurement is required, please leave a space of 1-3 cm.:
3. Due to screen differences, the color may be slightly different from your expected color, please allow.:
Remind:
After receiving the packaging, please check the packaging and the product carefully. If the received item is defective or has any questions, please contact us via email to resolve the problem. We will reply as soon as possible and do our best to meet your:
Random placement is full of vitality, visual sense like a real flower, full of layers。 :

Izbor kupca..