• Newbie
Prekrasan umjetni cvjetni vijenac Crown Garland Trake za glavu Djevojka za kosu za kosu vjenčani ukras Fotografija rekviziti
zoom_in

Prekrasan umjetni cvjetni vijenac Crown Garland Trake za glavu Djevojka za kosu za kosu vjenčani

KM 2.91

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

Savršeno za one koji alergični na cvijeće i pate od glavobolje zbog snažno mirisnog cvijeća Odlični materijali i izvrsna izrada, zdrava i ekološki prihvatljiva i pogodna za trudnice. Podesiva veličina s vrpcom, vrlo ugodna za nošenje i ne zahtijeva ekskluzivni stil kose da ga drži. Pogodno za bilo koju priliku, venčanja, zabave, fotografiju, angažmane, materije, zabave, pipeonice ili bilo koja druga prilika. Također je pogodan za uređenje vrata, zidova, spavaće sobe, prozora, automobila, pozadine itd. Savršeno za one koji alergični na cvijeće i pate od glavobolje zbog snažno mirisnog cvijeća. Odlični materijali i izvrsna izrada, zdrava i ekološki prihvatljiva i pogodna za trudnice. Podesiva veličina s vrpcom, vrlo ugodna za nošenje i ne zahtijeva ekskluzivni stil kose da ga drži. Pogodno za bilo koju priliku, venčanja, zabave, fotografiju, angažmane, materije, zabave, pipeonice ili bilo koja druga prilika. Također je pogodan za uređenje vrata, zidova, spavaće sobe, prozora, automobila, pozadine itd. Specifikacija : Stanje : 100% Brend Newitem Tip : Cvjetni vijenac Materijal : pjena + plastike Kolor : bijela, ružičasta (opcionalno) Veličina : cca.5 IN Težina : cca.6ozpackage lista : 1 x cvjetni vijenac Napomena : 1. Molimo dopustite grešku u 12 cm zbog ručnog mjerenja. Hvala na razumevanju. Monitori nisu kalibrirani isti, boja predmeta prikazana u fotografijama može se pokazati malo drugačijim od stvarnog objekta. Molimo vas da napravite pravi kao standard.

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Flower Wreath
Material:
Foam + Plastic
Color:
White, Pink(Optional)
Size:
Approx. 21x19cm / 8.3x7.5in
Weight:
Approx.45g/1.6oz
Package List:
1 x Flower Wreath :
Note:
1. Please allow 12cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Izbor kupca..