• Newbie
Zidni kišobran od kovanog gvožđa, kreativnost Stojeći kišobran štand na vratima bez navlaka nazad magnet za hladnjak Jednostavan stalak za pohranu
zoom_in

Zidni kišobran od kovanog gvožđa, kreativnost Stojeći kišobran štand na vratima bez navlaka nazad magnet

KM 39.53

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

[4pcs pozicije] : Organizator kišobrana ima dovoljno prostora za 4 bilo koje vrste kišobrana Kapacitet je velik, ali veličina je mala, dobra je za uštedu prostora. [Brzo sušenje] : Ključ kišobrane ima snažnu apsorpciju vode i to je uklonjivo. Ne morate sipati vodu i brinuti se za vodu. [Stabilna baza] : Dizajniramo dvije čaše za usisavanje ispod baze, koji pomažu u održavanju glatke i čiste površine, poboljšajte stabilnost, nije lako padati. [Čuvati čist i sef] : Skladište kišobrana ima humanizacijski dizajn sa šasijom Diatom Mud može brzo apsorbirati kišnicu kako bi se spriječilo vlaženje od vlaženja, možete staviti mokro i suho kišobran prema vašoj potražnji! [Ekolološki i siguran] : Naše kišobranske stalke Kompaktno netoksično, bez mirisa, ekološki prihvatljivo, možete ga sigurno koristiti kod kuće, društvo, dnevni boravak itd. Možete staviti u uglove ili na ulaze, a da ne dodate nered kući ili ured. S ovom praktičnom štandu za privlačenje kišobrana, više nema potrebe da nađete bilo gdje za kišobran kada pada kiša ili vaša porodica baca mokrim kišobrane svugdje kad se vratite kući s vanjske. Ovo je samo dekor koji vam može pomoći da napravite organizirani dom i udoban život. ✿ Specifikacija : Neto težina : 0,8 kgmaterijal : Sadržaj pločice : 1 * Savjeti za skladištenje kišobrana : 1. Ova trgovina prodaje samo štandove kišobrana, to ne uključuje i druge predmete2. Zbog različitih monitora, proizvod će imati malo razlika u boji, molimo pogledajte stvarni proizvod, hvala. Budući da se proizvod mjeri rukom, greška je 1-3cm. Molimo pogledajte stvarni proizvod, hvala na razumijevanju.

Net weight:
0.8 kg
Material:
Plastic
Package Contents:
1 * umbrella storage rack set
✿ Tips:
1. This shop only sells umbrella stands, this does not include other items:
2. Due to different monitors, the product will have a little color difference, please refer to the actual product, thank you.:
3. Since the product is measured by hand, the error is 1-3CM. Please refer to the actual product, thank you for your understanding. :

Izbor kupca..