• Newbie
Jovenn Drveno skladištenje, Drveni kofer ukras, jedinstvena prekrasna i elegantna hotelska dekaracija Fotografija rekvizita za kućni dekor za spavaće sobe
zoom_in

Jovenn Drveno skladištenje, Drveni kofer ukras, jedinstvena prekrasna i elegantna hotelska

KM 11.07

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

【Književni retro stil】 Dekorativne kutije za skladištenje sa vintage stare-modnom izradom, vintage antikne mesingane izrade, površinski dizajn sa vintage tragovima, vintage osjećaju, dodajući šarmantnu atmosferu u bilo koji prostor 【Izdržljiv dizajn】 Ove visokokvalitetne drvene kutije za odlaganje pažljivo su izrađene sa personaliziranim zasunama koje ne zahtijevaju ključ i mogu se otvoriti s preklopkom s obje strane, jednostavnom i prikladnom za rad. Ručka je čvrsta, humanizirana i dobro izrađena, s teksturiranim osjećajem i bez proklizavanja. 【Multifunkcionalni】 Ovaj retro i nostalgični drveni kofer s velikim unutarnjim kapacitetom može držati veliki broj predmeta, dvoslojnog dizajna, snažnog nosivosti, snažnog i izdržljivog. Funkcionalno, dodajte šarm u bilo koju kancelariju, spavaću sobu ili studiju, praktičnu fotografiju, ili kao veliku kutiju za odlaganje kapaciteta ili ukras za kućni zanat. 【Najbolji poklon】 Ovaj drveni sanduk za blago mogu se koristiti kao ukras za dječju sobu ili gostujuću sobu. Oni mogu pohraniti kostime, lutke i igračke, jastuke, sezonska odjeća ili ukrase iznutra. Prikažite ove kutije za odlaganje ispod staklenog stola za kavu ili ih skupite da biste stvorili bočnu stolu za svoje omiljene časopise i naočale za čitanje. 【Garancija i usluga】 Zadovoljstvo kupaca je naš glavni prioritet, pružamo vam 24 sata internetske korisničke usluge, 180 dana Politiku povrata. Ako niste ni na koji način zadovoljni, možete zatražiti puni povrat novca bez ikakvih uvjeta. Ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno nas kontaktirajte. 【Književni retro stil】 Dekorativne kutije za skladištenje sa vintage stare-modnom izradom, vintage antikne mesingane izrade, površinski dizajn sa vintage tragovima, vintage osjećaju, dodajući šarmantnu atmosferu u bilo koji prostor. 【Izdržljiv dizajn】 Ove visokokvalitetne drvene kutije za odlaganje pažljivo su izrađene sa personaliziranim zasunama koje ne zahtijevaju ključ i mogu se otvoriti s preklopkom s obje strane, jednostavnom i prikladnom za rad. Ručka je čvrsta, humanizirana i dobro izrađena, s teksturiranim osjećajem i bez proklizavanja. 【Multifunkcionalni】 Ovaj retro i nostalgični drveni kofer s velikim unutarnjim kapacitetom može držati veliki broj predmeta, dvoslojnog dizajna, snažnog nosivosti, snažnog i izdržljivog.

Item Type:
Suitcase
Material:
Wood
Weight:
Approx. 722g/25.5oz
Product Size:
Approx. 24 x 17.3 x 11.9cm/9.4 x 6.8 x 4.7in
Features:
Retro
Package List:
1 x Suitcase:
Note:
1. Please allow 0‑2 cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Izbor kupca..