• Newbie
Fomens ventilator, žene retro kineskog janpaneskog stila šuplje ručno izrađene ručne sklopive ventilatore sa bambusovim žetvama za zabavu mladenci vjenčani dekor, sklopiva ventilator vi
zoom_in

Fomens ventilator, žene retro kineskog janpaneskog stila šuplje ručno izrađene ručne sklopive ventilatore sa bambusovim

KM 3.00

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

Visokokvalitetni materijali : preklopni ventilator od pamuka, čvrste i izdržljive boje, čvrsta i izdržljiva izrada s šupljim čipkama, izdržljivim, ne lako se prekrši Na rep, otvaranjem ventilatora. i zatvaranje, donosi vam cool osjećaj u vrućem ljetnom danu. Retro visokog krajnjeg ventilatora sa dvostrukim šifriranim japanskim stilom. Alat za hlađenje : Ovi obožavatelji od bambusovog papira nisu samo stilski i lijepi, već i praktični i funkcionalni; Odgovara vašoj torbi kada se zatvori, lako se nositi u svakodnevnom životu. Lako se drže u vašoj ruci, što vam može pomoći u rasipanju topline u vrućem ljetu bez glasne buke, dajući vam hladno i ugodno iskustvo. Le preklopni ventilatorski preklopni sklopivi ventilator crni štap crni. Elegantni i modni dizajn : Naše dobro izrađene čipke ručno sa elegantnim bronzinskom uzorom, izvrsnom izradom vezenja. Ručni ventilator bio je zapanjujući na suncu. Dakle, ove ruke za žene za žene sklopivi ne samo ventilator, već i svoju vrstu umjetnosti ili domaćeg ukrasa, vjerovatnije će biti propor za snimanje ili fotografije. Dobit ćete mnogo komplimenata ako ga držite u ruci, modu i elegantnu. Svestrani : Možete koristiti ventilatore sa preklopima bambusa kako biste ukrasili mnoga mjesta koja želite, poput rođendana, zabava za bazen, plesne stranke, festivali itd. Također mogu primijeniti kao poklone za odmor i vjenčani pokloni vašim gostima i vrlo su pogodni Za dizajniranje vlastitog ventilatorećeg projekta u školi ili rođendanskoj zabavi za decu. Posvećenost : Vjerujemo da će premium kvaliteta i dobra usluga osvojiti vaše povjerenje. Ako naiđete na probleme tokom upotrebe, kontaktirajte nas u vremenu. Vrijedimo vaše iskustvo kupovine i trudite se da ponudite visokokvalitetni proizvod i uslugu. Visokokvalitetni materijali : preklopni ventilator od pamuka, čvrste i izdržljive boje, čvrsta i izdržljiva izrada s šupljim čipkama, izdržljivim, ne lako se prekrši. Na rep, otvaranjem ventilatora. i zatvaranje, donosi vam cool osjećaj u vrućem ljetnom danu. Retro visokog krajnjeg ventilatora sa dvostrukim šifriranim japanskim stilom. Alat za hlađenje : Ovi obožavatelji od bambusovog papira nisu samo stilski i lijepi, već i praktični i funkcionalni; Odgovara vašoj torbi kada se zatvori, lako se nositi u svakodnevnom životu.

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Folding Fan
Material:
Lace + Bamboo
Color:
Black, White(Optional)
Fan Opening Diameter:
Approx.38cm/15in
Fan Handle Length:
Approx.21cm/8.3in
Weight:
Approx.35g/1.2oz
Package List:
1 x Fan1 x Tassel
Note:
1. Please allow 1-2cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.

Izbor kupca..