• Newbie
Dneyint ručno izrađena mačka urrna kremacija urne propušteni pepeo urnu ručno oslikana odraslih urnu sa baršunastim torbom velika prigodna urna
zoom_in

Dneyint ručno izrađena mačka urrna kremacija urne propušteni pepeo urnu ručno oslikana odraslih urnu

KM 2.67

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

Opseg primjene : Ovo je standardna urna veličine, koja se može koristiti za velike i male odrasle osobe, a može se koristiti i za kućne ljubimce, uređenje doma, uređenje bašte, poslovne kancelarije, itd Materijal : Keramika se ispaljuju na visokoj temperaturi. Poklopac je umotan u foliju i zapečaćen za sprečavanje vlage. Dno je glatko i nerazorno. Može se koristiti za održavanje pepela ili kućnih ljubimaca, a može se koristiti i za skladištenje suvenira svih veličina . SCENE : Izvrsna i elegantna keramička sahrana može se postaviti na mantelpime, ordinaciju ili čak vrt da ih obilježe Na neki pažnjski način. Opseg primjene : Ovo je standardna urna veličine, koja se može koristiti za velike i male odrasle osobe, a mogu se koristiti i za ljubimce, ukras doma, baštenski uređivači, poslovne službe, ukrase za poslovne službe, , itd. Materijal : keramika se ispaljuju na visokoj temperaturi. Poklopac je umotan u foliju i zapečaćen za sprečavanje vlage. Dno je glatko i nerazorno. Može se koristiti za održavanje pepela ili kućnih ljubimaca, a može se koristiti i za skladištenje suvenira svih veličina . SCENE : Izvrsna i elegantna keramička sahrana može se postaviti na mantelpime, ordinaciju ili čak vrt da ih obilježe Na njega . Vrsta proizvoda : odrasla / djeteta / kućna krematora : keramikaspecija : 14.5cmpackage : 1 * URNstips : keramički proizvodi, veličina i greške u količini temperature je ± 2cm, prevladavaju u naravi! ★ Anti-štete (oštećenja, besplatna zamjena) ★ Ako imate bilo kakvih pitanja prije kupovine, slobodno nas kontaktirajte, riješit ćemo problem za vas prvi put. ★ Ako imate bilo kakvih pitanja nakon prijema robe, Možete nas kontaktirati putem e-maila, dat ćemo vam zadovoljavajući odgovor u roku od 24 sata.

14.5X31.5CM:
package:
1*Urns:
Tips:
ceramic products, high temperature firing, size and capacity data error is ± 2cm, please prevail in kind!
service:
★ Anti-damage packaging (damage, free replacement):
★If you have any questions before purchasing, please feel free to contact us, we will solve the problem for you in the first time.:
★If you have any questions after receiving the goods, you can contact us by email, we will give you a satisfactory answer within 24 hours.:

Izbor kupca..