• Newbie
Jjry fliing sandaing ukras, dinamički 3D prirodni pejzažni momak pješčana umjetnost slika okrugli stakleni okvir za pješčani okvir za kućni ukras, umjetnost / h / prozirna
zoom_in

Jjry fliing sandaing ukras, dinamički 3D prirodni pejzažni momak pješčana umjetnost slika okrugli

KM 1.00

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

O : Ovaj pokretni okvir pijeska miješa se s alumina, filtriranim morskim pijeskom, tekućinom i mjehurićima Kad se okvir prevrgne, tvari unutar dosega će doseći donji dio za drugim zbog razlike gravitacije, stvarajući tako slojeviti krajolik. O : Dekompresijsko artefakt, pridržavajte se promjenjivog protoka pijeska kako biste ublažili umor stresa i očiju. To su radnici u kancelariji Good A, studenti, računarski radnici itd. A : Koristite AA okvir od punog drveta koji je isan, izdržljiv i nije lako razbiti. Visoko prozirno staklo je prozirni kristal poput kapljica vode koje vam omogućavaju da uživate u ljepoti u potpunosti. Izabrani pijesak ima bogate boje i bistrog slojeve, a nacrtani 3 D efekt je odličan. O : Jednostavno okrenite okvir za fotografije i gledajte kako padajući pijesak formira planine, doline i dine. Slike pijeska su interaktivna, neprestana i fascinantna djela umjetnosti. Stavite ih na svoj stol i gledajte ih kako se razvijaju s novim kreacijama svaki put kada se prebrode. O : Više scena su primjenjive, mogu se često koristiti za ukrašavanje hotela, restorana, barova, plesnih dvorana, kancelarija i spavaćih soba. O : Ovaj pokretni okvir pijeska miješa se s alumina, filtriranim morskim pijeskom, tekućinom i mjehurićima. Kad se okvir prevrgne, tvari unutar dosega će doseći donji dio za drugim zbog razlike gravitacije, stvarajući tako slojeviti krajolik. O : Dekompresijsko artefakt, pridržavajte se promjenjivog protoka pijeska kako biste ublažili umor stresa i očiju. To su radnici u kancelariji Good A, studenti, računarski radnici itd. A : Koristite AA okvir od punog drveta koji je isan, izdržljiv i nije lako razbiti. Visoko prozirno staklo je prozirni kristal poput kapljica vode koje vam omogućavaju da uživate u ljepoti u potpunosti. Izabrani pijesak ima bogate boje i bistrog slojeve, a nacrtani 3 D efekt je odličan. O : Jednostavno okrenite okvir za fotografije i gledajte kako padajući pijesak formira planine, doline i dine. Slike pijeska su interaktivna, neprestana i fascinantna djela umjetnosti. Stavite ih na svoj stol i gledajte ih kako se razvijaju s novim kreacijama svaki put kada se prebrode. O : Više scena su primjenjive, mogu se često koristiti za ukrašavanje hotela, restorana, barova, plesnih dvorana, kancelarija i spavaćih soba.

A:
Name
A:
Style
A:
Material
A:
Diameter
A:
Category
A:
Hanging Form
A:
Packing
A:
Scope
Packing List:
A:
1 X Dynamic 3D Natural Landscape Quicksand Frame
Note:
A:
Due to the Different Monitor and Effects, the Actual Color of the Item Might Be s Ly Different from the Color Shown in the Pictures.

Izbor kupca..