• Newbie
Kutija za odlaganje, premium bambusov materijal dovoljno prostora za skladištenje daljinskog upravljača Lako glatko površinsko punjenje za skladištenje za ženu za dom za skladištenje
zoom_in

Kutija za odlaganje, premium bambusov materijal dovoljno prostora za skladištenje daljinskog

KM 17.90

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

Napravljen od visokokvalitetnog bambusa, površina je obložena zaštitnim bojama za jednostavno Čvrsta, izdržljiva i zgodna, stavite uredni štand za punjenje za svoj mobilni telefon. Ovo stalak može držati više telefona, a ima dovoljno prostora za vašu opremu. Uz ovaj punjenje punjenja, ne morate se brinuti o lažnosti radne površine. Površina je glatko i ne ogrebotina, pogodna za dom, ured ili javna mjesta. Napravljen od visokokvalitetnog bambusa, površina je obložena zaštitnim bojama za jednostavno. Čvrsta, izdržljiva i zgodna, stavite uredni štand za punjenje za svoj mobilni telefon. Ovo stalak može držati više telefona, a ima dovoljno prostora za vašu opremu. Uz ovaj punjenje punjenja, ne morate se brinuti o lažnosti radne površine. Površina je glatko i ne ogrebotina, pogodna za dom, ured ili javna mjesta. Napravljen od visokokvalitetnog bambusa, površina je obložena zaštitnom bojom za jednostavno . Čvrsta, izdržljiva i zgodna, stavite uredni štand za punjenje za svoj mobilni telefon. Ovo stalak može držati više telefona, a ima dovoljno prostora za vašu opremu. Sa ovim stalak za pohranu punjenja ne morate brinuti o ljestvu radne površine. Površina je glatko i ne ogrebotina, pogodna za dom, ured ili javna mjesta. Stanje : 100% Brend Newitem Tip : Punjenje za skladištenje Rakl : Bambooskop upotrebe : punjenje i skladištenje u kancelariji, kućišta, automobila, javnosti Područje, itd. Produkt Veličina : cca. 17 x 13 x 9 cm / 6,7 x 5,1 x 3,5 u sebi : cca. Popis paketa 527g / 18.6oz : 1 x mobilni telefon punjenje recnote : 1. Molimo dopustite grešku 0-2 cm zbog ručnog mjerenja. Hvala na razumevanju. Monitori nisu kalibrirani isti, boja predmeta prikazana u fotografijama može se pokazati malo drugačijim od stvarnog objekta. Molimo vas da napravite pravi kao standard.

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Charging Storage Rack
Material:
Bamboo
Scope of Use:
Mobile phone charging and storage in the office, housing, car, public area, etc.
Product Size:
Approx. 17 x 13 x 9 cm / 6.7 x 5.1 x 3.5 in
Weight:
Approx. 527g / 18.6oz
Package List:
1 x Mobile Phone Charging Storage Rack:
Note:
1. Please allow 0-2 cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Izbor kupca..