• Newbie
Držač telefona za auto nosač za automobile Mobilni telefon Automatski zrakoplov Navigacija Magnetsko usisna čaša Magnet Mobilni nosač telefona Držač telefona Telefon nosač za automobil (boja: zlato)
zoom_in

Držač telefona za auto nosač za automobile Mobilni telefon Automatski zrakoplov Navigacija Magnetsko usisna

KM 1.67

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

Držač telefona automobila sigurno će podržati vaš telefon Također pruža izvrsnu stabilnost prilikom vožnje na neravnim putevima, učinkovito sprečavajući da uređaj padne i pružaju glupu sigurnost za vaš telefon. Navedite snažan i robustan montiranje za svoj mobilni telefon. Držite vas i vaš telefon mnogo sigurnije i osigurate dok vozite. Lagana, stabilna i kompaktna. Navedite snažan i robustan montiranje za svoj mobilni telefon. Držite vas i vaš telefon mnogo sigurnije i osigurate dok vozite. Jednostavno instaliranje i uklanjanje držača u automobilu. To je savršen pratilac putovanja. Savršen kut vida za gledanje video zapisa, pregledavanja fotografija, čitanje, snimanje video zapisa i još mnogo toga u uredu ili kod kuće. Držač telefona automobila sigurno će podržati vaš telefon. Također pruža izvrsnu stabilnost prilikom vožnje na neravnim putevima, učinkovito sprečavajući da uređaj padne i pružaju glupu sigurnost za vaš telefon. Navedite snažan i robustan montiranje za svoj mobilni telefon. Držite vas i vaš telefon mnogo sigurnije i osigurate dok vozite. Lagana, stabilna i kompaktna. Navedite snažan i robustan montiranje za svoj mobilni telefon. Držite vas i vaš telefon mnogo sigurnije i osigurate dok vozite. Jednostavno instaliranje i uklanjanje držača u automobilu. To je savršen pratilac putovanja. Savršen kut vida za gledanje video zapisa, pregledavanja fotografija, čitanje, snimanje video zapisa i još mnogo toga u uredu ili kod kuće. Ovaj nosač telefona omogućava vam da se lako koriste navigacijskim, muzikom i rukama. Phone Bocket Notes : Zbog efekata osvetljenja i uglova pucanja postoji boja u proizvodu, molim vas, razumete.due za ručno merenje, postoji tolerancija u veličini proizvoda. Nosilac telefona može biti čvrsto pričvršćeno za automobil i neće biti čvrsto pričvršćeno na automobil i neće pasti tokom naleta ili hitnih kočenja, što osigurava putni put bez distrakcije. Donoseći vam lakše i sigurnije iskustvo vožnje. Zato što god, gdje god, držač telefona za automobil može osigurati vaš sigurnosnik za vožnju Oftin mobilni telefon pruža vam jednostavan način da čvrsto popravite svoj mobilni telefon na mjestu i idealan je za automobile.

Model Number:
Magnetic Car Phone Holder
Color Name:
Black
Material:
Aluminium Alloy, Metal
Packing List:
1 * Car Mobile Phone Bracket:
Notes:
Due to the lighting effects and shooting angles, there is color difference in the product, please understand.:
Due to manual measurement, there is a tolerance in the product size.:
The phone holder can be firmly attached to the car and will not fall off during bumps or emergency braking, which ensures a distraction-free road trip. Bringing you an easier and safer driving experience.:
Whenever and wherever, the phone holder for car can secure your driving safety:
This mobile phone holder provides you with a simple way to securely fix your mobile phone in place, and is ideal for cars. :

Izbor kupca..