• Newbie
Vijak za vješalicu SQXBK 10kom 1/4x3 inčni pocinčani dvostruki vijci od ugljeničnog čelika Samorezni Vijci za vješalice za namještaj
zoom_in

Vijak za vješalicu SQXBK 10kom 1/4x3 inčni pocinčani dvostruki vijci od ugljeničnog čelika Samorezni Vijci

KM 4.49

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

Količina i veličina : pakovanje od 10, Veličina konca 1/4-20inch, dužina 3inch Materijal : izrađena od visokokvalitetnog ugljeničnog čelika, tvrda i ne fleksibilna, površina je pocinkovana, što uvelike poboljšava otpornost na koroziju. Boja : boja-cink, boja pocinčana površina, efikasno sprečava rđu. Na drvenim nogama sofa, stolića, stolova itd., efekat dvoglavih šrafova se generalno može videti. Prilikom popravljanja i zamjene drvenih nogu ovakvog namještaja, samo ga odvrnite i zamijenite novim vijkom, što je vrlo povoljno. Primjena : Dječiji namještaj, namještaj za kućne ljubimce, namještaj od kovanog željeza, vanjski namještaj, Kućni namještaj, namještaj od punog drveta, namještaj po mjeri, kancelarijski namještaj, namještaj za zaštitu okoliša itd. Dvostruki vijci su samorezni navoji za drvo na jednom kraju koji se zaključavaju direktno u meke materijale (drvo). Drugi kraj je mehanički konac, koji se može zaključati navrtkom. Zbog svoje jednostavne instalacije, dobrog prikrivanja i visoke čvrstoće, veoma je popularan među korisnicima. Specifikacija : Materijal : Ugljični čelik Boja : Boja cink Veličina : 1/4-20x3inch pakovanje : 10kom napomena : 1. Prilikom kupovine odaberite veličinu, položaj aviona i stil u skladu sa potrebama instalacije. Biće nekih grešaka u ručnom merenju, ali to neće uticati na upotrebu. Mehanički krajevi sa navojem (ravni krajevi) ne mogu se koristiti čekićem jer će konac učiniti neupotrebljivim.

Material:
carbon steel
Color:
Color Zinc
Size:
1/4-20x3inch
Packing:
10PCS
Note:
1. When purchasing, choose the size, plane position and style according to the installation needs. There will be some errors in manual measurement, but it will not affect the use.:
2. Mechanical threaded ends (flat ends) cannot be used with a hammer as it will render the thread unusable. :

Izbor kupca..