• Newbie
Kuglični klip, Spring Plinoger, 20pcs Spring Plinovska vijak Professional Izdržljivi niti od nehrđajućeg čelika HEX Spring Spring Plinoger, Vijci za kapice i HEX vijci)
zoom_in

Kuglični klip, Spring Plinoger, 20pcs Spring Plinovska vijak Professional Izdržljivi niti od nehrđajućeg

KM 2.33

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

Ovaj m4 navojni šesterokutni opružni klipni vijak izrađen je od materijala od nehrđajućeg čelika koji može pružiti čvrstoću i može pružiti dobru otpornost na koroziju u mnogim situacijama Garancija zadovoljstva : Briga nam je za svaki kupci koji se osjećaju. Ako ovaj proizvod ne ispunjava ili ne prelazi vaša očekivanja, pošaljite ga natrag za 100% povrat novca. Glatki rad opreme uz pomoć stalnog pritiska opruge za promociju pokreta lopte. Široko se koristi u proizvodima kao što su medicinska oprema, oprema za podmazivanje, pneumatski alati. Kuglice za pozicioniranje nazivaju se i glavom ili opružne pljuskove. Umetanje uređaja (SLD) koji se sastoji od školjke, opruge ili cilindra. Napravljen od materijala od nehrđajućeg čelika koji može pružiti snagu i nudi dobar otpor korozije u mnogim okolnostima. Kugla za pozicioniranje također se naziva kuglastom glavom klip ili opružnica klip. Uređaj za učitavanje (SLDS) koji se sastoji od školjke, opruge, kugle ili cilindra. Široko se koristi u nekoj medicinskoj opremi, opremi za podmazivanje, pneumatskim alatima i drugim proizvodima. Inženjeri ga često koriste u kalupu, učvršćivanju, sklopu i drugim radu. Uz pomoć određenog pritiska proljeća za promociju kretanja lopte, tako da glatki rad opreme. Specifikacija : karakteristike : izrađene od materijala od nehrđajućeg čelika koji može pružiti snagu i nudi dobar otpor korozijom u mnogim okolnostima. Kugla za pozicioniranje također se naziva kuglastom glavom klip ili opružnica klip. Uređaj za učitavanje (SLDS) koji se sastoji od školjke, opruge, kugle ili cilindra. U neku medicinsku opremu, opremu za podmazivanje, pneumatskim alatima i ostalim proizvodima koji ga često koriste u kalupu, učvršćivanju, montažu i drugim radom. Od određenog pritiska proljeća za promociju kretanja lopte, tako da glatki rad opreme.specifikacija : materijal : nehrđajući čelik : M4 * 6/8/10/12/16 / 20 (opcija) Težina : cca .9 Ok Quantity : 20 kom paket lista : 20 x opružni kuglični vijak.

Features:
Made of stainless steel material, which can provides strength and offers good corrosion resistance in many circumstances.:
Positioning ball is also called ball head plunger or spring plunger. A load device (SLDs) consisting of a shell, spring, ball or cylinder.:
Widely used in some medical equipment, lubrication equipment, pneumatic tools and other products.:
Engineers often use it in mold, fixture, assembly and other work.:
With the help of a certain pressure of the spring to promote the movement of the ball, so that the smooth operation of the equipment.:
Specification:
Material:
stainless steel
Size:
M4*6/8/10/12/16/20(Optional)
Weight:
Approx.8g~26g/0.3oz~0.9oz
Quantity:
20 PCS
Package list:
20 x Spring Ball Plunger Screw:

Izbor kupca..