• Newbie
10 kom oprema za Golf trening, izdržljiva pomagala za Golf trening ljuljačka sa bazom za ljuljanje, pribor za golf prostirku za držanje trenerica snage za unutrašnju upotrebu na otvorenom
zoom_in

10 kom oprema za Golf trening, izdržljiva pomagala za Golf trening ljuljačka sa bazom za ljuljanje,

KM 1.33

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

✿【Očisti putanju pokreta】da biste poboljšali svoje vještine i iskustvo, Golf zamah vam može omogućiti da vidite stazu kretanja lopte, što vam omogućava da vježbate svoj puni zamah i vidite kako lopta leti ✿【Dizajn za okretanje od 360 stepeni】trenažer za golf je opremljen dizajnom rotacije za 360 stepeni, koji nema potrebe za podizanjem lopte i Lopta sa linijom može da se odbije. ✿【Široko korišteno】ne podliježe ograničenjima lokacije, Prijenosna oprema za Golf trening može se koristiti u zatvorenom i na otvorenom i sada svako može imati vlastiti poligon za vožnju u dvorištu. ✿【Savršen poklon】budući da je odličan poklon za njih, oprema za golf trening idealna je za vaše prijatelje i porodicu u golfu, a savršena je za Božić, Uskrs, rođendan i poklon za Noć vještica. ✿【Visokokvalitetni materijal】trenažer za ljuljanje i udaranje za Golf izrađen je od striktnog odabira ABS materijala, koji je siguran, pouzdan, jak i izdržljiv i može se koristiti dugo vremena. Rezultat zamaha omogućava korisnicima da budu svjesni svog statusa zamaha, što pomaže u ispravljanju njihovog položaja zamaha kroz ponovljenu praksu. Dok udarate loptu, ona se rotira za 360 stepeni, od prvobitne pozicije, što omogućava korisnicima da vizuelno provere svoj položaj zamaha. Održavajući svoj stvarni ritam ljuljanja, možete vježbati ljuljanje sa minimalnim prostorom. Ovo vam pomaže da održite svoj stvarni ritam ljuljanja. Ne samo da je prijatno pogoditi stvarnu loptu za vežbanje, već vam takođe pomaže da ojačate mišiće. Možete jednostavno uživati u stvarnim vježbama ljuljanja sa svojom porodicom, bez obzira na vrijeme i mjesto.Specifikacija : Naziv proizvoda : Golf Link Ball Materijal proizvoda : Absproizvod veličina : 230*42mm/9,05*1,65 inproizvodna težina : 47gnaziv proizvoda : užad kugla prečnik : 4,2 cm/1,65 dužina inropa : 1,2-1,5 M/47,24-59,05 inproizvodna težina : 36gnaziv proizvoda : osnovni materijal proizvoda : Absproizvodna veličina : oko 12*3,5 cm/4,72*1,37 Težina proizvoda : 46g lista proizvoda : oprema za golf trening *1 napomene : 1. Zbog svetlosnih efekata i slikanja uglova, postoji razlika u boji u proizvodu, Molim vas razumite. Usled ručnog merenja, postoji tolerancija u veličini proizvoda.

Product Name:
Golf Link Ball
Product material:
ABS
Product size:
230*42mm/9.05*1.65in
Product weight:
47g
Product Name:
Rope Ball
Ball diameter:
4.2cm/1.65in
Rope length:
1.2-1.5M/47.24-59.05in
Product weight:
36g
Product name:
base
Product material:
ABS
Product size:
about 12*3.5cm/4.72*1.37in
Product weight:
46g
Product List:
Golf practice Accessories *1:
Notes:
1. Due to the lighting effects and taking picture angles, there is a colour difference in the product, please understand.:
2. Due to manual measurement, there is a tolerance in the product size. :

Izbor kupca..