• Newbie
Jopwkuin šolje, ove šolje neće zauzimati prostor spreman za robusnu upotrebu Fit ruke za odrasle/djecu/malu djecu vanjske šolje za kuhinju)
zoom_in

Jopwkuin šolje, ove šolje neće zauzimati prostor spreman za robusnu upotrebu Fit ruke za odrasle/djecu/malu

KM 1.67

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

★★★★★【Ove šalice neće zauzimati prostor】ove šalice neće zauzimati prostor tako da ih možete donijeti na putovanje u sedmici ili ih koristiti kod kuće ★★★★★【Služba za korisnike】Imamo profesionalno osoblje za korisničku podršku, možete nas kontaktirati ako imate bilo kakvih pitanja ili prijedloga, a mi ćemo se potruditi da to riješimo. ★★★★★【Fit ruke za odrasle/djecu/malu djecu】čaša od nehrđajućeg čelika odgovara rukama odraslih, također se lako hvata za djecu i malu djecu. ★★★★★【Zadnji prekid poput stakla ili plastike.Napravljeni od nerđajućeg čelika visoke čistoće i spremni su za robusnu upotrebu. ★★★★★【Sigurno i lako se sipa】može se prati u mašini za sudove, dizajn širokih usta se takođe lako sipa. Karakteristike : ove šolje neće zauzimati prostor tako da ih možete donijeti na sedmični izlet ili ih koristiti kod kuće. Napravljeni od nerđajućeg čelika visoke čistoće i spremni su za robusnu upotrebu. Odgovara odraslim rukama, lako se hvata i za djecu i malu djecu. Ove šolje će trajati večno, neće se slomiti kao staklo ili plastika. Pogodan za pranje u mašini za sudove, dizajn širokih usta se takođe lako sipa. Specifikacija : Stanje : Potpuno Novomaterijal : Nerđajući Čelikboja : Silveropcije : Velika Veličina, Srednja Veličina, Mala Veličina Veličina : Cca.6 in (S)težina : cca. 65-203gpackage lista : 1 * Set Čaša1 * torba za odlaganje Napomena : imajte na umu da će novi tip i stari tip ovog proizvoda biti poslani nasumično i uvjerite se da vam neće smetati prije naručivanja.

Condition:
Brand New
Material:
Stainless Steel
Color:
Silver
Options:
Large Size, Medium Size, Small Size
Size:
Approx. 6*8.5/2.4*3.3in(L), 5.3*5.6/2.1*2.2in(M), 3.6*4/1.4*1.6in(S)
Weight:
Approx. 65-203g
Package List:
1 * Set of Cups :
1 * Storage Bag :
Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering. :

Izbor kupca..