• Newbie
EasyBravo 8kom Božić Tree ukrasi Burlap Božić Tree dekoracije u Tree Bell čarapa Ball oblik
zoom_in

EasyBravo 8kom Božić Tree ukrasi Burlap Božić Tree dekoracije u Tree Bell čarapa Ball oblik

KM 3.99

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

Jedinstveni dizajn-set od 8 pakovanja jelke, zvona,čarapa, ball Ornamenti set za uređenje doma i bašte Višestruka upotreba-savršeno za ukrašavanje drveća, naglašavanje paketa, koordinaciju božićnih čarapa, suknji od drveća, stola, kamina i predmeta za uređenje doma ili kao jedinstvene poklone. Besplatna kombinacija-različiti stilovi i boje, različite boje za Uradi sam, ukrasite ga kako želite. Izdržljiv materijal-napravljen od burlap sa pamuka unutra, može poslužiti za dugo vremena. Savršena veličina : svaki je otprilike 4,3" x 5". Jednostavan za postavljanje, čičak. Jedinstveni dizajn-set od 8 pakovanja jelke, zvona,čarapa, ball Ornamenti set za uređenje doma i bašte. Višestruka upotreba-savršeno za ukrašavanje drveća, naglašavanje paketa, koordinaciju božićnih čarapa, suknji od drveća, stola, kamina i predmeta za uređenje doma ili kao jedinstvene poklone. Besplatna kombinacija-različiti stilovi i boje, različite boje za Uradi sam, ukrasite ga kako želite. Izdržljiv materijal-napravljen od burlap sa pamuka unutra, može poslužiti za dugo vremena. Savršena veličina : svaki je otprilike 4,3" x 5". Jednostavan za postavljanje, čičak. Specifikacija : materijal : burlap + pamuk Funkcija : 1.Ovi ukrasi za jelku od burlap sigurno će biti savršen dodir vašim prazničnim ukrasima. Dodajte ih kao akcente na drvo, akcente na pakete, koje ćete uzeti kao jedinstveni poklon na zamjeni ornamenta ili kao pogodnosti za zabavu za svoju Božićnu zabavu.Napravljen od burlap sa pamuka unutra. Svaki ukras ima približno 4,3 * 5 inča i dolazi sa gajtanom za vješanje u prirodnoj boji. Lista za pakovanje : 2 x Drvo , 2 x zvono ,2 x čarapa , 2 x ball Ornamenti.

Material:
burlap + cotton
Feature:
1.These burlap Christmas Tree ornaments are sure to be the perfect touch to your holiday decorations. Add them as accents to a tree, accents to packages, to take as a unique gift at an ornament swap or as party favors for your Christmas party. :
2.Made from burlap with cotton inside. Each ornament measures approximately 4.3*5 inch and comes with a natural colored hanging cord. :
Packing List:
2 x Tree , 2 x Bell ,2 x Stocking , 2 x Ball ornaments:

Izbor kupca..