• Newbie
Fvstar Mini ruksak za žene djevojke vodootporan mali ruksak torba preko ramena za žene za odrasle djecu Školska putovanja, plava cvjetna
zoom_in

Fvstar Mini ruksak za žene djevojke vodootporan mali ruksak torba preko ramena za žene za odrasle

KM 9.04

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

❤Moda i izdržljiva : vrhunska vanjska i unutrašnja podstava od platna za štampanje, snažni patentni zatvarači za teške uslove rada koji se lako otvaraju sa velikim povlačenjima koja se lako prianjaju Dupli zipper na glavnom pretincu. Podesive naramenice podstavljene pjenom odgovaraju svim veličinama : djeci, tinejdžerima i odraslim odraslim osobama. ❤Specifikacija veličine : mini ruksak sa simpatičnim štampanjem za djecu i žene,11 x 9,4 x 5,1 inča, savršen za i Pad, dnevni boravak i torbica za ruksak za igru za uzrast od 2 i više djece, djevojčice, ne može zaista staviti standardnu školsku knjigu jer ovo nije standardna školska torba. Par pelena, presvlačenje, grickalice će biti u redu. ❤Dovoljno džepova za svakodnevnu upotrebu : glavni pretinac sa patentnim zatvaračem sa 3 odvojena džepa, mali prednji džep sa patentnim zatvaračem za telefon, kao što je i Phone 7 Plus,dva bočna džepa za flašu vode ili kišobran, savršeni za kupovinu, više pretinaca pomaže deci da nauče kako da organizuju svoje male stvari. ❤Lagani i udobni podstavljeni remeni : naramenice su podstavljene i podesive, što ih čini udobnim za upotrebu djece, podstavljena pjena također nudi sate udobnosti. ❤Raznolikost primjene : savršeno za korištenje kao dnevna torbica za ruksak za odrasle ili tinejdžere,putna torba,predškolske torbe ili druge aktivnosti na otvorenom za djecu. Dvostruki glavni pretinac sa patentnim zatvaračem sa 3 odvojena džepa;. Pogodno je za čuvanje telefona,ključeva,novčića, kartica;. Dva džepa sa obe strane, može da čuva flašu i kišobran;. Jaka i izdržljiva veza.

a mini backpack with cute printing for Children and Women,11 x 9.4 x 5.1 inch, perfect for iPad,a daycare and playing backpack purse for ages 2 and above kids girls, cannot really put a standard school book in since this is not a standard school bag. A couple of diapers, changes of clothes, snacks will be fine :

Izbor kupca..