• Newbie
WYBFZTT-188 Prijenosni telefonski hlađenje ventilatorni višenamjenski mobilni telefon ventilatorni kontroler Coustor Courler
zoom_in

WYBFZTT-188 Prijenosni telefonski hlađenje ventilatorni višenamjenski mobilni telefon ventilatorni

KM 34.82

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

Ovaj mini ventilator je multifunkcionalan, tako da možete smatrati ventilatorom ručke, ventilator za hlađenje igri ili držač telefona Možete odabrati boje kao što želite. Postoje tri brzine za podešavanje, što je tako zgodno za upotrebu. Pogodno za sve vrste mobilnih telefona, slobodno koristite. Nosač može isjeći širinu 66-88 mm, a ventilator za hlađenje je jednostavan za rad. Ovaj mini ventilator je multifunkcionalan, tako da možete smatrati ventilatorom za ručke, ventilator za hlađenje ili držač telefona. Možete odabrati boje kao što želite. Postoje tri brzine za podešavanje, što je tako prikladno za upotrebu. Za sve vrste od mobilnih telefoca, slobodno koristite. Držač može isjeći širinu 66-88 mm, a ventilator za hlađenje je jednostavan za rukovanje. Pjenografija : Boja : bijela, crna.size : Prikaži kao sliku.due na drugi monitor i Svjetlosni efekt, stvarna boja predmeta može biti malo drugačija od boje prikazane na slikama. Hvala! Molimo vas da dopustite 1-3cm mjerno odstupanje zbog ručnog mjerenja. Popis podataka : 1 * radijator.

Color:
white,black.
Size:
show as picture.
Due to the different monitor and light effect, the actual color of the item might be slightly different from the color showed on the pictures. Thank you!:
Please allow 1-3cm measuring deviation due to manual measurement.:
Parts List:
1 * radiator :

Izbor kupca..