• Newbie
Dueyago 2M USB 3.0 Tip A do kablskog kabla za muški kabel velike brzine za prijenos podataka Kompatibilan za tvrdi disk, laptop, DVD player, TV, USB 3.0 čvorište, monitor i još mnogo toga
zoom_in

Dueyago 2M USB 3.0 Tip A do kablskog kabla za muški kabel velike brzine za prijenos podataka Kompatibilan

KM 3.99

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

USB 30 muško za muški tip A za unos kabla za prijenos podataka Kompatibilan sa tvrdom diskom, laptopom, DVD playerom, TV-om, USB 3.0 čvorom, monitorom, kamerom, postavljenom kutijom i još mnogo toga.000+ puta test savijanja, vrhunska izdržljivost; Nema potrebe brinuti se za tangling; Nema više brige za lomljenje kabela. Izgrađen sa pozlaćenim konektorima, golim bakrenim provodljivima i plug-and-play-om.0 kabel povezuje USB periferni sa USB 3.0 tipim port na računar za brzi prijenos datoteka. Ne podržavajte video prijenos. Ne podržava direktno povezivanje dva računara.0 muško za muški tip A za unos kabla za prijenos podataka Kompatibilan sa tvrdom diskom, laptopom, DVD playerom, TV-om, USB 3.0 čvorom, monitorom, kamerom, postavljenom kutijom i još mnogo toga.000+ puta test savijanja, vrhunska izdržljivost; Nema potrebe brinuti se za tangling; Nema više brige za lomljenje kabela. Izgrađen sa pozlaćenim konektorima, golim bakrenim provodljivima i plug-and-play-om.0 kabel povezuje USB periferni sa USB 3.0 tipim port na računar za brzi prijenos datoteka. Ne podržavajte video prijenos. Ne podržava direktno povezivanje dva računara. Dueyago 2 M USB 3.0 Tip a do kablskog mužjaka do muške kabele velike brzine u crnom. USB do USB kabela je do 5 Gbps, 10x brži od USB 2.0 prijenosa podataka i pružanje vrhunske performanse kabela i prijenos podataka bez grešaka. Nazad su kompatibilni s računalnim USB 2. Možete koristiti ovaj tanki dvostruki krajnji USB kabl za prijenos podataka s vanjskog tvrdog diska, kamere i drugih perifernih uređaja opremljenih USB a ženskim portom na vaš računar / host uređaj. Dvostruki USB kabel s USB 3.0 tehnologijom koja podržava nevjerojatan super brzi brzinu prijenosa podataka do 5 Gbps kada je povezan na USB 3.0 u skladu sa izvorom i uređajem, što je daleko brže od USB 2. Napomena : Da biste dobili USB 3.0 Superspeed, obojica USB uređaji moraju USB 3.0 kompatibilni USB na USB kabl 3ft dobro izgrađen sa pozlaćenim konektorima, golim bakrenim provodnicima, folijom i bakrenim pletenicama. Konektori : USB Tip A Muški do muške specifikacije : USB tip A 3.0, unazad Kompatibilan sa USB 2.1 utikačem i reprodukcijom, nijedan vanjski pogoni Promjer kabla : 5,5 mm.

USB Type A 3.0, backwards compatible with USB 2.0 and USB 1.1 Plug and play, no external drives required USB a to USB a cable diameter:
5.5mm

Izbor kupca..