• Newbie
FUFU valjka za hlađenje slijepa prozirna nijansa valjka, slijepi prozori sa vodootpornim, velikim valjkom za ured za ured i dom. Jednostavan za instalaciju.
zoom_in

FUFU valjka za hlađenje slijepa prozirna nijansa valjka, slijepi prozori sa vodootpornim,

KM 0.67

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

✌ Sistem za podizanje : povucite perlice, kao roller slijepi, ovakva se zavjesa jednostavna za pomicanje gore i dolje Može se postaviti gdje god je potrebno, jednostavan za instaliranje. ✌ Vodootporna tkanina : Struktura tkanine je uska i stabilna, vodootporna i otporna na ulje, čak i ako pada kiša, ne boji se mokri, lako čistim i dobrom učinku očuvanja topline. ✌ PVC materijal : prozirni PVC materijal, otpor suza, 0,5 mm, zaštita okoliša, anti-starenje, 100% prozirna, mekana tekstura, ne lako je žuta, dobar prijenos svjetla. ✌ Aluminijska legura Donja šina : Slikana aluminijska legura donja šina, čvrsta i izdržljiva, lijepa i velikodušna, s boljom vertikalnošću, čineći zavjesu za valjanje glatkija. ✌ Primjenjivi scenariji : unutarnji i vanjski. Pogodno za popločane terase, balkone, paviljone, trijemove i pergole. Također je pogodan za dnevni boravak, kuhinju, kupatilo, sala za sastanke, ured. ✌ Sistem za podizanje : povucite perlice, kao roller slijepi, ovakva se zavjesa jednostavna za pomicanje gore i dolje. Može se postaviti gdje god je potrebno, jednostavan za instaliranje. ✌ Vodootporna tkanina : Struktura tkanine je uska i stabilna, vodootporna i otporna na ulje, čak i ako pada kiša, ne boji se mokri, lako čistim i dobrom učinku očuvanja topline. ✌ PVC materijal : prozirni PVC materijal, otpor suza, 0,5 mm, zaštita okoliša, anti-starenje, 100% prozirna, mekana tekstura, ne lako je žuta, dobar prijenos svjetla. ✌ Aluminijska legura Donja šina : Slikana aluminijska legura donja šina, čvrsta i izdržljiva, lijepa i velikodušna, s boljom vertikalnošću, čineći zavjesu za valjanje glatkija. ✌ Primjenjivi scenariji : unutarnji i vanjski. Pogodno za popločane terase, balkone, paviljone, trijemove i pergole. Također je pogodan za dnevni boravak, kuhinju, kupatilo, sala za sastanke, ured. Hvala vam puno na vašoj narudžbi. Veličina zavjese može se prilagoditi. Kada vam treba posebna veličina, možete kupiti sličnu veličinu. Zatim nam napišite e-mail i recite veličinu koja vam je potrebna, a ja ću dostaviti zavjesu veličine zahtjeva. ● Karakteristike : - Svjetlo filtriranje valjka za filtriranje savršeno za bilo koji prozor u kući ili ured. Pogodno za osmerokutni prozori, uvala, prozori, prozori sprata do stropa.

- Rainproof Curtains (gazebo blinds):
- Type:
Waterproof Curtains
- Material:
Resin PVC
- Weight:
1000gsm
- Installation method:
punch installation
- Uses:
rainproof, windproof, dustproof
- Size:
Width×Height, support customization
- Quantity:
1
●The package includes:
Partition Divider Screen Curtains x1;:
All mounting accessories.:
●Easy to install:
With this roller shade. You are able to enjoy your porch, pergola or other outdoor space throughout the day. Customized size available. Any concerns or questions, feel free to contact us.

Izbor kupca..