• Newbie
Moluo Star Garland - Creative Twinkle Little Star Garland Dekoracija, 7ft atmosferski aranžman cvijet Viseći dekor za zid, vrata, dnevni boravak, zabava
zoom_in

Moluo Star Garland - Creative Twinkle Little Star Garland Dekoracija, 7ft atmosferski aranžman cvijet

KM 2.67

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

■ Sigurno i dugotrajno : visokokvalitetni PU materijal koristi se za izradu zvezde Garlanda, koji će se lako spriječiti lomljenjem Siguran je, izgrađen za posljednje i izdržljivo. ■ Fancy Ing Ornament : Jedinstveni ukrasni zvezda Garlanda pažljivo su dizajnirani i umetaju profesionalni zanatlije, što je jedinstveno. ■ Pogodno za sastavljanje : Naš zvjezdani vijenac može se izrezati u različite dužine, ali morate ga nežno odvijati kako biste spriječili da Garland izvija, a zatim i to. ■ Primjenjivi prigode : Mjesečni fazni zid dizajnirani su za široku upotrebu, mogu se koristiti za kućni ukras i umjetničkoj kolekciji, a pogodni su za dnevni boravak, spavaću sobu, dječju sobu itd. ■ Great Poklon za novo Domaći ukrasi Pokloni za nove roditelje ili nove vlasnike kuća. Zidni zvjezdani zid može im dati najbolje želje u novoj godini. ■ Sigurno i dugotrajno : visokokvalitetni PU materijal koristi se za izradu zvezde Garlanda, koji će se lako spriječiti lomljenjem. Siguran je, izgrađen za posljednje i izdržljivo. ■ Fancy Ing Ornament : Jedinstveni ukrasni zvezda Garlanda pažljivo su dizajnirani i umetaju profesionalni zanatlije, što je jedinstveno. ■ Pogodno za sastavljanje : Naš zvjezdani vijenac može se izrezati u različite dužine, ali morate ga nežno odvijati kako biste spriječili da Garland izvija, a zatim i to. ■ Primjenjivi prigode : Mjesečni fazni zid dizajnirani su za široku upotrebu, mogu se koristiti za kućni ukras i umjetničkoj kolekciji, a pogodni su za dnevni boravak, spavaću sobu, dječju sobu itd. ■ Great Poklon za novo Domaći ukrasi Pokloni za nove roditelje ili nove vlasnike kuća. Zidni zvjezdani zid može im dati najbolje želje u novoj godini. Zvezdani viseći ukras izrađen je od PU materijala koji je jak i izdržljiv. Sve ručno rađene, savršene za vašu rođendansku zabavu, tuš ili druge posebne prilike. Odlično za ukrašavanje zidova, plašt i bankete i bankete. Može se koristiti kao pozadina ili kao alternativa zasipanje ili banerima. Ime : Zvezda Viseća ukrašavanja Product veličine : oko 2m / 78,74instar Veličina : oko 7cm / 2,76in () Pakirana veličina : 15 * 5cm / 5,91 * 1,97inmaterijal : Lista spajanja : Star viseći ukras * 1 Notes : 1. Zbog različitih monitora i svjetlosnih efekata, stvarna boja predmeta može biti malo drugačija od boje koja se prikazuje na slikama.

Name:
Star Hanging Decoration
Product size:
about 2m/78.74in
Star size:
about 7cm/2.76in ( )
Packaged size:
15*5cm/5.91*1.97in
Material:
PU
Packing List:
Star Hanging Decoration*1:
Notes:
1. Due to the different monitor and light effects, the actual color of the item might be slightly different from the color which is showed in the pictures.:
2. Please forgive a slight measuring deviation due to manual measurement. :

Izbor kupca..