• Newbie
Nianxinn metalna tanka ploča od tanke ploče od bakrene ploče od lima od bakrene metalne ploče od 0,8 mmx 100 x 150 mm odsječene bakrene ploče od metalnih ploča
zoom_in

Nianxinn metalna tanka ploča od tanke ploče od bakrene ploče od lima od bakrene metalne ploče

KM 29.53

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

Materijal : H62 Mesing Dimenzije : 100mm x 150mm x 0,8 mm / 1mm1,5mm. Ploča od mesinga uglavnom se koristi za zavijanje, alate za rezanje i različite precizne dijelove. Mesingana ploča ima dobre mehaničke svojstva i termoplastičnost kao i dobru obratnost i lako je zavarivanje. Mesingana ploča jedna je od zajedničkih mesinganih sorti koji se široko koriste. Zbog dobre plastičnosti pogodan je za proizvodnju ploča, barova, žica, cijevi i dijelova za duboko izvučene dijelove, poput cevi za kondenzatore, toplotne cijevi i strojeva i električnih dijelova. Mesingani kolut za ploče mogu se zavariti, može se preraditi za rukotvorine, ukrasne dijelove, pribor itd. Materijal : H62 Mesing. Dimenzije : 100mm x 150mm x 0,8 mm / 1mm1,5mm. Ploča od mesinga uglavnom se koristi za zavijanje, alate za rezanje i različite precizne dijelove. Mesingana ploča ima dobre mehaničke svojstva i termoplastičnost kao i dobru obratnost i lako je zavarivanje. Mesingana ploča jedna je od zajedničkih mesinganih sorti koji se široko koriste. Zbog dobre plastičnosti pogodan je za proizvodnju ploča, barova, žica, cijevi i dijelova za duboko izvučene dijelove, poput cevi za kondenzatore, toplotne cijevi i strojeva i električnih dijelova. Mesinganiranje mesinga može se zavariti, može se obraditi za rukotvorine, ukrasni dijelovi, pribor itd. Može se izrezati u različite oblike kao potreban.Produkt Opis Otkrit : Mesing ploča se uglavnom koristi za zavijanje, alate za rezanje i različite precizne dijelove. list ima dobre mehaničke svojstva i termoplastičnost kao i dobru obratnost i lako je zavarivanje. To je jedna od široko korištenih sorti običnog mesinga. Zbog dobre plastičnosti, pogodan je za proizvodne ploče, barove, žica, cijevi i duboko crteći dijelove, poput kondenzatorskih cijevi, toplinskih cijevi i mehaničkih i električnih dijelova, za dijelove opterećenja izrađenih od različitih naprezanja dubokog crteža i savijanja, Kao što su igle, zakovice, perilice, orašasti plodovi, barometar, ekrani, radijatorski dijelovi, etc.Specifikacija : 100mm x 150 mm mesingani metalni platen : 0,8 mm / 1mm / 1,5 mm x 150mm (dužina x 150mm (dužina x 150mm) Količina : 3 x mesingana ploča : Pogodno za proizvode za zavarivanje i dijelove, dobra mehanička svojstva i termoplastičnost i dobra obrada.

100mm x 150mm brass metal plate:
Material:
Brass
Thickness:
0.8mm/1mm/1.5mm
Panel size:
100mm x 150mm (length x width)
Quantity:
3 x brass plate
feature:
Suitable for welding and parts manufacturing:
Has good mechanical properties and thermoplasticity and good machinability.:
Package Included:
3 x brass plate:
If you have any questions, please email or leave a message to us. We will provide you with the best advice and satisfactory after-sales service experience. :

Izbor kupca..