• Newbie
Ruluti vez čipkasti cvijet Applique Patch Cheongsamšeno šivanje obrtna dekoracija DIY tkanina izrez za ženu
zoom_in

Ruluti vez čipkasti cvijet Applique Patch Cheongsamšeno šivanje obrtna dekoracija DIY tkanina izrez

KM 1.33

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

To će biti odličan poklon za vaše porodice, prijatelje Lijep i osjetljiv dizajn vezenja, čine da postanete šarmer i svijetlo mjesto na svojoj zabavi. Šivajte aparat na krpu rukom ili mašinom, a ne na glavu. Savršeno za vjenčanicu, dizajn ,, haljine, lutke, izmijenjene umjetnosti, kostim, nakit, jastučnica, kućni dekor, itd. Ova hladna zakrpa izrađena je od poliestera, netoksičnog, ekološkog i što je još važnije, otporna na vodu. Specifikacija : 40 * 24cm.color : kao show.Material : poliester.note : 1 Aktualno ručno izmjerena veličina može imati neke pogreške, u dometu je u slici .Due za različite osvjetljenje i snimanje, boja slike može imati male razlike sa stvarnim proizvodom, svima da prevlada u vrstu.Package, uključujući1pc * čipkaste patchpak.

Size:
40*24cm.
Color:
as show.
Package:
1 pc.
Material:
Polyester.
Note:
1.Actually manually measured size may have some errors, it is in the range of ± 1cm, actual size please prevail in kind.:
2.Due to different lighting and shooting conditions, the picture color may has a little differences with actual product, please all to prevail in kind.:
Package Including:
1pc*lace patch:
Package Including:
1pc*lace patch :

Izbor kupca..