• Newbie
ZyHMW Clothes Airer Sklopivi Stalak Za Sušenje 32 Kopče Sklopive Čarape Vješalica Za Odjeću Stalak Za Odjeću Za Sušenje Stalci Za Sušenje Ormar Ormar Organizator Sklopivi Multifunkcionalni
zoom_in

ZyHMW Clothes Airer Sklopivi Stalak Za Sušenje 32 Kopče Sklopive Čarape Vješalica Za Odjeću Stalak Za Odjeću

KM 33.35

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

Zaštita životne sredine, štednja energije, nežno sušenje pomaže odjeći da traje Sloj sklopiva Odjeća Airer stalak za sušenje, dizajn omogućava maksimalno područje za sušenje unutar skučenog prostora. Modularni Dizajn Za Optimalno Sušenje. Lagan i jednostavan za transport između prostorija ili iz unutrašnjeg u vanjski. Proizveden od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika i izdržljive plastike, ovaj predmet je čvrst, ali dovoljno lagan da se kreće na točkovima od kotača. Svaki Kotačić Opremljen Kočnicom Za Zaustavljanje Kretanja Šine Kada Je Zaključan. Teleskopski dizajn, nije potreban za montažu. Nivoi sušenja odjeće sa dodatnim visećim krilima za odjeću na vješalicama, košuljama, haljinama itd. Drži ukupno do 15 kg pranja.Bočni hangari se mogu podesiti na različite visine tako da odgovaraju odjevnim predmetima koji se suše. Uključuje Šine Za Sušenje Cipela I Odlaganje Cipela Na Dnu.Može se objesiti na šipku za zavjese za tuširanje, konop za odjeću ili stalak za odjeću.Izdržljiva plastika i poseban dizajn za zaštitu od vjetra omogućavaju upotrebu u kući ili na otvorenom.Samo izvadite veš i zakačite odeću na stalak da se prirodno osuši na vazduhu clothes.It odličan je za umiranje donjeg veša, čarapa ili bilo kojih delikatnih stvari za pranje. Kolaps za lako čuvanje.Specification : COlor : Pink,Blue,Green Material : Plastic Length : 32cm Width : 33cm Height : 25cm Specifications : 100% potpuno novo i visokog kvaliteta !Može se objesiti na šipku za zavjese za tuširanje, konop za odjeću ili odjeću rack.It odličan je za umiranje donjeg veša, čarapa ili bilo kojih delikatnih stvari za pranje. Kolaps za lako čuvanje.Paket uključuje : 1 x Odjeća Vješalesušu odjeću na malom prostoru bez problema i problema. Kompaktan dizajn odgovara bilo gdje, može se koristiti u ormarima, garažama ili hodnicima bez brige da nemate dovoljno prostora na podu.Mašina za sušenje veša je jedna od najvećih opreme koja troši energiju u kući, a možete uštedjeti energiju i novac tako što ćete okačiti odeću na ovu policu za sušenje da se osuši.

COlor:
Pink,Blue,Green
Material:
Plastic
Length:
32cm
Width:
33cm
Height:
25cm
Specifications:
100% Brand new and high quality !:
Can be hanged on a shower curtain rod, clothesline or garment rack.:
It is great for dying lingerie, socks, or any delicate washables. Collapses for easy storage.:
Package Included:
1 x Clothes Hanger
Dry clothes in a small space without trouble and trouble. The compact design fits anywhere,:
It can be used in closets, garages or corridors without worrying about you not having enough floor space.:
The clothes dryer is one of the largest energy-consuming equipment in the home, and you can save energy and money by hanging clothes on this drying rack to dry. :

Izbor kupca..