• Newbie
VALICLUD 10kom Podesiva vješalica kuka vješalica stalak za odjeću stalak za teške uslove vješalica vješalica Langery za žene Jean vješalice pantalone za uštedu prostora vješalice vješalice za spašavanje prostora ženski Abs
zoom_in

VALICLUD 10kom Podesiva vješalica kuka vješalica stalak za odjeću stalak za teške uslove vješalica

KM 2.00

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

Vješalice za hlače za muškarce - proširive podesive vješalice za odjeću pomažu vam da maksimizirate svoj prostor u garderobi, a da odjeća bude uredna i organizirana! Vešalice za vezivanje za muškarce-okačite svu svoju omiljenu odjeću sa ovim vješalicama za odjeću za odrasle kako biste svom ormaru dali jedinstven izgled. Putna vješalica za odjeću-stalak za odjeću je dizajniran sa neklizajućim dizajnom, savršeno drži vašu odjeću, možete ga mirno koristiti. Vješalica za ćebe plastične vješalice su izdržljive i podesive, teško se lome i otporne na rđu, praktične za svakodnevnu upotrebu. Vješalice za malu djecu naše vješalice za odjeću su podesive, koje s lakoćom mogu držati sve vrste odjeće pune veličine. Vješalice za hlače za muškarce - proširive podesive vješalice za odjeću pomažu vam da maksimizirate svoj prostor u garderobi, a da odjeća bude uredna i organizirana!. Vešalice za vezivanje za muškarce-okačite svu svoju omiljenu odjeću sa ovim vješalicama za odjeću za odrasle kako biste svom ormaru dali jedinstven izgled. Putna vješalica za odjeću-stalak za odjeću je dizajniran sa neklizajućim dizajnom, savršeno drži vašu odjeću, možete ga mirno koristiti. Vješalica za ćebe plastične vješalice su izdržljive i podesive, teško se lome i otporne na rđu, praktične za svakodnevnu upotrebu. Vješalice za malu djecu naše vješalice za odjeću su podesive, koje s lakoćom mogu držati sve vrste odjeće pune veličine. Paket uključuje vješalice za odjeću 10 x Karakteristike-Materijal : ABS plastične vješalice za odjeću-veličina : 39.19x0 vješalice za odjeću non. - Boja : vješalica za pantalone za kafu - Specifikacija proširenja : 40,5 cm; 48 vješalica za teške uslove rada. - Ove podesive vješalice su fleksibilne i dobro drže vrhove, jedinstvenog dizajna kako bi vam uštedjeli najviše ormar prostora za suhu policu za odjeću. - Vješalice za teške uslove rada izrađene su od ABS materijala, nije lako deformirati i nije lako oštetiti vješalice plastike. - Dizajn jednostavnog stila, stalci za sušenje odjeće elegantnog su i modnog izgleda, svestrane i praktične labave vješalice. - Naše vješalice za odjeću su podesive, koje mogu držati sve vrste odjeće pune veličine sa lakim vješalicama za kapute. - Sa jednostavnim dizajnom, ove podesive vješalice za odjeću za odrasle nisu, vrlo praktične i praktične za korištenje vješalica za košulje koje štede prostor.

40.5cm; 48 hangers heavy duty.:
- These adjustable hangers are flexible and hold tops shape well, unique design to save you the most closet space dry rack for clothes.:
- Heavy duty hangers are crafted from ABS material, not easy to deform and not easy to damage hangers plastic.:
- Simple style design, clothes drying racks are elegant and fashion appearance, versatile and practical slack hangers.:
- Our clothes hangers are adjustable, which can hold all manner of full-size clothing with ease coat hangers.:
- With simple design, these adult adjustable clothes hangers are non- , very practical and convenient to use shirt hangers space saving.:

Izbor kupca..