• Newbie
Zidni stalak za sušenje odjeće sklopivi stalak za vješalicu za odjeću Space Saver stalak za sušenje rublja sklopivi za balkon za pranje rublja
zoom_in

Zidni stalak za sušenje odjeće sklopivi stalak za vješalicu za odjeću Space Saver stalak za sušenje rublja sklopivi

KM 1.00

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

Štednja prostora : ovaj zidni stalak za sušenje odjeće omogućava vam da u potpunosti iskoristite svoj prostor, rasklopite ga kada ga koristite i presavijete na zid kada se ne koristi To uopće ne zauzima vaš prostor. Veoma je fleksibilan i zgodan, posebno u zatvorenom prostoru, ovaj stalak za odeću biće vaš prvi izbor. Dobra nosivost : zadebljana baza, izdržljiva Odjeća, nosiva 110 lb. Idealno za upotrebu u spavaćim sobama, kupaonicama, vešeraju, balkonu i tako dalje. Jak i izdržljiv : napravljen od legure aluminijuma, jak i protiv rđe, odličan za teške mokre džempere, odevne predmete, farmerke i peškire. Višestruke primjene : sklopivi stalak za sušenje odjeće idealan za upotrebu u spavaćim sobama, kupaonicama,vešeraju i balkonu.Regali za sušenje veša.Regali za sušenje za sušenje odjeće. Jednostavan za instalaciju : opremljen odgovarajućim priborom i uputstvima. Samo Slijedite korake i možete završiti za 10 minuta. Karakteristike : rotirajući za 360 stepeni za lako skladištenje pričvršćene baze, čvrst i izdržljiv za uštedu prostora bez otpornosti na vodu i rđe specifikacija : naziv : zidni sklopivi stalak za sušenjematerijal : aluminijum aloj boja : zlato/srebro/crno/ ružičasto zlato lista paketa : 1 x stalak za sušenje odjeće 1 x povezani vijčani dodaci napomene : 1. Mjerenja su obavljena ručno, tako da može doći do grešaka unutar 0,4-0,8 inča. Faktori kao što su osvjetljenje, kontrast i prikaz u boji mogu uzrokovati da fotografije izgledaju malo drugačije, što ne ukazuje na bilo kakve probleme s kvalitetom proizvoda.

Name:
Wall-mounted folding drying rack
Material:
aluminum alloy
Color:
Gold/Silver/Black/ Rose Gold
Package List::
1 x Clothes Drying Rack:
1 x Related screw accessories:
Notes :
1. The measurements were done by hand, so there may be errors within 0.4-0.8inch.:
2. Factors such as lighting, contrast and color display can cause the photos to look slightly different, this is not indicative of any product quality issues. :

Izbor kupca..