• Newbie
Ysma zidna viseća vertikalna kapa Organizator za Bejzbol šešir, ormar ulazni šešir držač za skladištenje za više šešira & perika, jednostavan za instalaciju
zoom_in

Ysma zidna viseća vertikalna kapa Organizator za Bejzbol šešir, ormar ulazni šešir držač za skladištenje

KM 33.40

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

【Čvrst i izdržljiv metalni okvir】 : napravljeni od visokokvalitetnog željeznog materijala, ovi zidni regali će se pokazati izdržljivim i radi godinama, odličan su alat za odlaganje šešira i ručnika,vezica 【Savršeno za sve šešire】 : dizajn nosača koji se može ukloniti može se pomjerati lijevo i desno, a Vješalica se može povećati. Zatim da okačite kape svih oblika bilo da su ravne ili zakrivljene, za djecu ili odrasle, možete spriječiti da se kljunovi i obodi saviju ili oštete. 【Široko primjenjivo】 : ovaj stalak za šešire može se široko primijeniti na zatvorenim mjestima, kući, uredu, dnevnom boravku, spavaćoj sobi i tako dalje, kako bi u svoju sobu unijeli moderan i izvrstan ukras, kao i pružio zgodan način za organiziranje šešira. 【Veličina nosača i Stallation】 : stalak za šešire : (60/ 80/ 100cm l × 10cm/3. Jednostavni za postavljanje, samorezni vijci su postavljeni na zid ili se ne može koristiti probijanje sa jakim vijcima. 【Usluga nakon prodaje】 : slobodno nas kontaktirajte ako imate bilo kakvih problema u vezi s narudžbom. Odgovorit ćemo i riješiti vaše sumnje u roku od 24 sata. Moderan i prostor za uštedu organizatora dizajna stalak za kolekcionare šešira Kućni dekor Lover The zidni organizator za odlaganje kapa je jednostavan, ali praktičan, idealan je za organizatore kapa, stalak za odlaganje šalova, kolekciju kuhinjskih dodataka ili drugu upotrebu, lako se organizuje i očisti svoju kuću. Crni moderni stalak za kape je takođe savršen alat za kačenje vaših dnevnih potrepština kao što su šeširi, kaputi, šalovi, torbice, kišobrani, bade mantili i još mnogo toga.● Specifikacija : - materijal : metalno gvožđe-Veličina : - Dužina : 60/80/100cm opciono - širina : 10cm/3.9 inch - okrugla potporna šipka : 13cm/5.1 inch● karakteristike : - vitrina šešira je u potpunosti kreirana od gvožđa, odličan je izbor poklona za vaše prijatelje, roditelje i rodbinu.- Moderni zidni stalak je savršeno rešenje za peškire, rukavice, skijaške kape, bejzbol kape, škarfove, kaiševe, kule, ključeve, kuhinjsko posuđe i drugu dodatnu opremu.- Uzmite sve što Vam je na dohvat ruke, ne dozvolite da vam nered odvrati pažnju i gubite vaše dragocjeno vrijeme. Savršeno za skladištenje i uređenje vaše ulazne sobe, hodnika, dnevnog boravka, kupatila, kuhinje.

- Material:
metal iron
- Size:
- Length:
60/80/100cm optional
- Width:
10cm/3.9inch
- Round support rod:
13cm/5.1inch
● Features:
- The hat showcase is created completely from iron, It is a great gift choice for your friends, parents and relatives.:
- Modern wall rack is the perfect solution for towel, gloves, ski hats, baseball caps, scarfs, belts, towers, keys, kitchenware and other Accessories.:
- Get everything within your arm reach, don't let clutter distract you and waste your precious time. Perfect to storage and decorate your entry room, hallways, living room, bathroom, kitchen.:
● Package Include:
- 3 x hat rack:
● Tips:
- Feel free to contact us if you have any issues with your order. :
- Since the size above is measured by hand, the size of the actual item you received could be slightly different from the size above.:
- Please be reminded that due to the light and screen difference, the item's color may be slightly different from the pictures. :

Izbor kupca..