• Newbie
Osnove kolica za skladištenje na 4 Police, organizacija vešeraja za kotrljanje pomoćna kolica, mobilne police, stalak za organizatore od nerđajućeg čelika, Bijela (33, 9x15, 7x5, 1in
zoom_in

Osnove kolica za skladištenje na 4 Police, organizacija vešeraja za kotrljanje pomoćna kolica,

KM 17.09

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

Kvalitet : kuhinjska polica je izrađena od visokokvalitetne plastike i zadebljalog nerđajućeg čelika, nije lako zarđati i korodirati, te ima dug vijek trajanja Instalacija : pokretni sto za kolica morate sami da instalirate. Dolazi sa alata i uputstva koja je potrebna. Lako ga je sastaviti uz detaljna uputstva. Pokretni i zaključani dizajn : postoje 4 fleksibilna Točka, od kojih su 2 zaključana. Možete ga odvesti u dnevni boravak, kithcen, kupatilo u zavisnosti od vaše potražnje, a može se održavati stabilnim dok ga ne koristite. Štednja prostora : idealne veličine : 33, 9x15, 7x5, 1in, pogodno za uske prostore u kućnom skladištu. Kao što su ormari, kuhinje, kupatila, garaže, vešeraj, kancelarije. Lako za čišćenje : postoje rupe na dnu okvira, što je dobro za drenažu, sprečava nakupljanje vode i čisto je i osvježavajuće. Kvalitet : kuhinjska polica je izrađena od visokokvalitetne plastike i zadebljalog nerđajućeg čelika, nije lako zarđati i korodirati, te ima dug vijek trajanja. Instalacija : pokretni sto za kolica morate sami da instalirate. Dolazi sa alata i uputstva koja je potrebna. Lako ga je sastaviti uz detaljna uputstva. Pokretni i zaključani dizajn : postoje 4 fleksibilna Točka, od kojih su 2 zaključana. Možete ga odvesti u dnevni boravak, kithcen, kupatilo u zavisnosti od vaše potražnje, a može se održavati stabilnim dok ga ne koristite. Štednja prostora : idealne veličine : 33, 9x15, 7x5, 1in, pogodno za uske prostore u kućnom skladištu. Kao što su ormari, kuhinje, kupatila, garaže, vešeraj, kancelarije. Lako za čišćenje : postoje rupe na dnu okvira, što je dobro za drenažu, sprečava nakupljanje vode i čisto je i osvježavajuće. Pogodno za vaše kupatilo, kuhinju, spavaću sobu, vešeraj, kancelariju ili između vaše mašine za pranje i sušenje veša.Specifikacija : Vrsta Artikla : Stalak Za Odlaganje Materijal : Plastika, Nerđajući Čelik Težina : Cca.1 ozproizvodna veličina : cca. 86x40x13cm / 33.1in (nakon instalacije) Boja : Bijela stil : Moderna i jednostavna lista paketa : 4 x kutija za pohranu 4 x točak 12 x Čelična Cijeva4 x kuka 4 x zaglavljeni Priključakpomena : 1. Zbog razlike u svjetlu i ekranu, boja proizvoda može se malo razlikovati od slike. Zbog ručnog mjerenja, molimo dozvolite 1-3cm razliku.

Item Type:
Storage Rack
Material:
Plastic, Stainless Steel
Weight:
Approx. 1391g / 49.1oz
Product Size:
Approx. 86x40x13cm / 33.9x15.7x5.1in (after installation)
Color:
White
Style:
Modern and Simple
Package List:
4 x Storage Box4 x Wheel 12 x Steel Pipe4 x Hook 4 x Stuck Plug
Note:
1. Due to the difference of light and screen, the color of the product may be slightly different from the picture.2. Due to manual measurement, please allow 1‑3cm difference.

Izbor kupca..